Gyorsaság a glettelésben – Mapei Dursilite Level finisglett

2024-05-14 15:29 - Az utóbbi években a munkaerőhiány következtében a festőiparban megjelentek a készen használható, vödrös kiszerelésű glettanyagok.

Ezek a termékek, bár drágábbak, gyorsan népszerűvé váltak a piacon, mivel azonnal használhatók. Előnyeik közé tartozik, hogy nem szükséges hozzájuk víz hozzáadása, nem kell az adagokat pontosan kimérni, és az adagok közötti minőségbeli különbség sem jelent problémát. Legnagyobb vonzerejük az, hogy rögtön felhasználhatók: a szakemberek egyszerűen felvihetik a felületre, és azonnal elkezdhetik a munkát.

 Mapei Dursilite Level

Ezek az anyagok géppel is felvihetők, így adott esetben nem szükséges azokat kézzel cipelni egyik lakásból a másikba, csupán a szórógépet kell folyamatosan ellátni utánpótlással. Egy profi szórógéppel felszerelt négyfős csapat egy 60 négyzetméteres szobát kevesebb mint három óra alatt képes kiglettelni. Ez olyan elképesztő időmegtakarítást jelent, amelyről néhány évvel ezelőtt még senki sem mert álmodni.

Mapei Dursilite Level finisglett – Új szint a hatékonyságban

A Mapei Dursilite Level egy paszta állagú finisglett, amely a munkaterületen azonnal felhasználható és ezzel jelentősen csökkenti a munkaórák számát. Nincs szükség víz hozzáadására, méregetésre, így a munka gyorsabb és egyszerűbb.
Ami a környezettudatosságot illeti: a Dursilite Level nagyon alacsony VOC-kipárolgást biztosít, ami hozzájárul a munkakörnyezet és a környezetvédelem javításához. Az akril kötőanyagú formula biztosítja a tartósságot, miközben a levegőn szárad.

A projekt méretéhez választható kiszerelés

A Dursilite Level többféle kiszerelésben elérhető, így minden projekt számára ideális megoldást kínál.
A nagyobb kiszerelések – mint a 18, a 4 és az 1 kg-os vödrök – lehetővé teszik, hogy nagyobb felületek glettelése során se fogyjon ki az anyag. Ezen kiszerelések belsejében egy műanyag fólia található, amellyel légmentesen visszazárhatjuk a dobozt az anyagok felhasználása után, hasonlóan hosszú időre megőrizve a felhasználhatósági időt.

 Mapei Dursilite Level

A legkisebb, 250 g-ot tartalmazó tubus kiváló választás apró javításokhoz – egy polc áthelyezése vagy egy kép leszedése után keletkezett kisebb sérülésekhez. A csavaros kupaknak köszönhetően a termék akár két évig is eltartható, ha figyelmesen visszazárjuk.

Fedezze fel, hogyan teszi a Dursilite Level könnyebbé és hatékonyabbá a glettelési munkálatokat, miközben óvja környezetünket. Próbálja ki a különböző kiszereléseket és tapasztalja meg az innovatív kényelmet és minőséget, amit a Dursilite Level kínál.