2225 Üllő, Pesti út 209. +36 29 / 320-264

Információk

A megrendelés, árajánlatkérés menete

Amennyiben árajánlatot szeretne kérni, azt a termékeknél a "Jobb árat szeretnék", vagy a felső menüben az "Árajánlat kérése" gombra való kattintással teheti meg.

A megjelenő ajánlatkérő ablakban / oldalon kérjük töltse ki az összes mezőt, és küldje el részünkre.

Munkatársaink 2 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot az Ön által megadott elérhetőségek valamelyikén.

Fizetés

Megrendelését előre utalással, vagy személyesen telephelyeinken készpénzzel vagy bankkártyával tudja fizetni.

Szállítás

Kiszállítási igény esetén, amennyiben a rendelés értéke nem éri el a 160.000 Ft,-+ÁFA értékhatárt vevônként, szállítólevelenként, szállítási címenként, akkor a következô díjakat számoljuk fel:

  • Ha a rendelés súlya nem haladja meg az 50 kg-ot, akkor ún. csomagdíjat számolunk fel, melynek nettó értéke 4.000 Ft,-.
  • Ha a rendelés súlya nagyobb, mint 50 kg akkor ún. paletta díjat számolunk fel melynek nettó értéke palettánként 9.000 Ft,-.

Saját szállítás esetén az elôzôekben említett díjtételek nem jelentkeznek.

A Mapei Kft. áruszállítással kapcsolatos általános kondíciói
Olyan szállítási cím esetén, melynek megközelítéséhez bárminemû engedély szükséges, akkor annak beszerzése a Vevô feladata. Amennyiben errôl nem tud gondoskodni, akkor az engedély költségeit átterheljük.

A szállítás ponyvás, nem önrakodós tehergépkocsival történik, rakodó személyzet nélkül. Amennyiben egyéb igénye van – pl. önrakodós hátfalas, önrakodós darus szállítás, vagy rakodó személyzetes szállítás – kérjük, rendelésén feltétlenül szerepeltesse.

Ha a megrendelés nem éri el a minimum rendelési értéket, a kiszállítást csak szállítási díj ellenében tudjuk megoldani, mely esetben a szállítás idôpontját kollégáinkkal kérjük egyeztetni.

Árak

A weboldalon feltüntetett árak gyári árak, tartalmazzák a 27% ÁFÁ-t, de nem tartalmazzák a raklapok díját, a szállítást, és a lerakást.