Tisztelt Vásárlóink! Az online bankkártyás fizetési lehetőség jelenleg nem üzemel, fejlesztés alatt áll. Megértésüket köszönjük.
Kosár tartalma
A kosár üres.

Mapei Dynamon SP3 betonfolyósító adalék

Mapei Dynamon SP3 módosított akrilát polimer bázisú folyósító betonelem-gyártásra szolgáló alacsony víz/cement tényezőjű és téli időjárás esetén gőz-érlelés nélkül is nagyon magas kezdeti és végső szilárdságú betonhoz.

Figyelem! Ez a termék jelenleg nem rendelhető.
Mentés a kedvencek közé Kérdezni szeretnék a termékkel kapcsolatban Adatlap nyomtatása

A Mapei Dynamon SP3 nagyteljesítményű, módosított akrilát bázisú adalékszer. A Dynamon SP3 különösen alkalmas betonelem-gyártásra, és ajánlott mindenütt, bármely konzisztencia osztályban, amikor téli időjárás esetén a keverővíz mennyiségének nagymértékű csökkentése valamint a mechanikai szilárdság gyors növekedése szükséges.

A Mapei Dynamon SP3 igazi áttörést jelent azzal, hogy akár nagyon alacsony környezeti hőmérséklet esetén is elhagyható a betonelemek gőz-érlelése.

A cementhidratációt gyorsító hatás alacsonyabb hőmérsékleten válik hangsúlyossá, amikor lehetővé teszi a betonelem környezeti hőmérsékleten történő érlelését a téli hónapokban is, anélkül, hogy gőz-érleléshez kellene folyamodni, ami a következő előnyökkel jár: • gazdasági jellegű, a gőz-érlelés hiánya miatt; • teljesítmény természetű, a környezeti hőmérsékleten érlelt beton elasztomechanikai jellemzőinek és tartósságának javulása következtében.

A Mapei Dynamon SP3 különösen alkalmas öntömörödő betonok készítésére is. A keverővíz-mennyiség nagyfokú csökkentésének képessége, ami a Mapei Dynamon SP3-at jellemzi, rendkívüli folyóképességű betonok készítését teszi lehetővé anélkül, hogy ez a kezdeti szilárdság növekedését hátrányosan befolyásolná.

Az öntömörödő betonok szétosztályozódásának megakadályozására a Mapei Dynamon SP3-at Viscofluid SCC vagy Viscofluid SCC/10 viszkozitás-módosító adalékszerekkel együtt alkalmazzák. Felhasználáskor adja a Mapei Dynamon SP3-at közvetlenül a keverékhez a beton minden összetevőjének (cement, adalékok, víz, töltőanyagok és puccolán anyagok) beadagolása után. 

Adagolás 
0,6-1,7 liter minden 100 kg cementhez hagyományos betonok, vagy a finom szemcseméretű (0,1 mm-nél kisebb) összetevőkhöz öntömörödő betonok esetén. 

Kiszerelés
1060 kg, ömlesztve

Ehhez a termékhez jelenleg nincsenek hozzáadva további képek.

Ehhez a termékhez jelenleg nincsenek hozzáadva letölthető dokumentumok.