Tisztelt Vásárlóink! A koronavírus járvány miatt, a kormányzati intézkedéseknek megfelelően üzleteink hézköznap 15:00 óráig tartanak nyitva. Üllői telepünk április 1 és 13. között zárva tart. XVII. kerületi telepünk hétköznapokon 07:00-től 15:00-óráig tart nyitva, április 4-én szombaton, és április 11-én szombaton zárva tartunk. Megértésüket köszönjük.
2225 Üllő, Pesti út 209. +36 29 / 320-264

Mapei Dynamon SP5 betonfolyósító adalék

Mapei Dynamon SP5 módosított akrilát polimer bázisú folyósító betonelem-gyártásra szolgáló alacsony víz/cement tényezőjű, és téli időjárás esetén nagyon magas kezdeti szilárdságú betonhoz.

Mapei Dynamon SP5 betonfolyósító adalék
Figyelem! Ez a termék már nem rendelhető.

A Mapei Dynamon SP5 különösen ajánlott betonelem-gyártásra, és mindenütt, ahol a keverővíz mennyiségének nagymértékű csökkentése szükséges a kezdeti szilárdság gyors növekedésével együtt, akár nagyon alacsony külső hőmérséklet esetén is.

Valójában a megnövelt mechanikai szilárdság igen alacsony hőmérséklet (< 10°C) esetén válik jelentőssé, és lehetővé teszi, hogy a téli hónapok során is rövidített gőz-érlelést alkalmazzanak. Teljesítményjellemzői különösen alkalmassá teszik öntömörödő betonok készítésére is.

Ebben az esetben a Mapei Dynamon SP5-öt Viscofluid SCC vagy Viscofluid SCC/10 viszkozitás-módosító adalékszerekkel együtt kell alkalmazni a homogenitás biztosítására, hogy igen nagy mértékű terülés esetén se osztályozódjon szét a keverék.

Felhasználáskor adja a Mapei Dynamon SP5-öt közvetlenül a keverékhez a beton minden összetevőjének (cement, adalékok, ásványi töltőanyagok és a keverővíz legalább 80%-a) beadagolása után, de még a Viscofluid SCC vagy Viscofluid SCC/10 beadagolása előtt. 

Adagolás 
0,8-1,6 liter minden 100 kg cementhez hagyományos betonok esetén. 0,8-1,6 liter minden 100 kg finom szemcseméretű (0,1 mm-nél kisebb) összetevőhöz öntömörödő betonok esetén. 

Kiszerelés
25 kg