2225 Üllő, Pesti út 209. +36 29 / 320-264

Mapei Dynamon SR2 betonfolyósító adalék

Mapei Dynamon SR2 módosított akrilát polimer bázisú folyósító alacsony víz/cement tényezőjű, bedolgozhatóságukat meleg időben is nagyon hosszú időn keresztül megtartó transzportbeton gyártásához.

Mapei Dynamon SR2 betonfolyósító adalék
529.438 Ft,- / 1090 Kg

A Mapei Dynamon SR2 módosított akrilát bázisú adalékszer különösen alkalmas transzportbeton-gyártásra, és ajánlott mindenütt, ahol a keverővíz mennyiségének nagymértékű csökkentése valamint a kezdeti és végső mechanikai szilárdság gyors növekedése szükséges.

A Mapei Dynamon SR2 igazi áttörést jelent azzal, hogy akár még magasabb környezeti hőmérsékleten is, illetve bármely konzisztencia osztályban a beton bedolgozhatósága a Mapei Dynamon SR2 használatával hosszú ideig (több mint kettő óráig) megtartható.

A Dynamon SR2 különösen ajánlott öntömörödő betonok készítésére is, amikor a folyóképesség rendkívül hosszú idejű megtartása szükséges.

Ezen kívül a Mapei Dynamon SR2-et a Viscofluid SCC vagy Viscofluid SCC/10 viszkozitás-módosító adalékszerrel együtt alkalmazva lehetővé teszi szétosztályozódás- és kivérzés-mentes öntömörödő betonok előállítását.

Felhasználáskor adja a Mapei Dynamon SR2-öt közvetlenül a keverékhez a beton minden összetevőjének (cement, adalékok, víz, töltőanyagok és puccolán anyagok) beadagolása után. 

Adagolás 
0,8-1,5 liter minden 100 kg cementhez hagyományos betonok, vagy a finom szemcseméretű (0,1 mm-nél kisebb) összetevőkhöz öntömörödő betonok esetén. 

Kiszerelés
1090 kg