Ipari
termék
Mapei Dynamon SR31 betonfolyósító adalékszer - 214 kg

Mapei Dynamon SR31 betonfolyósító adalékszer - 214 kg

Mapei Dynamon SR31 módosított akrilát polimer bázisú folyósító adalékszer alacsony víz/cement tényezővel készített, és képlékenységét sokáig megőrző transzportbetonhoz. A feltüntetett Mapei Dynamon SR31 ár bruttó ár.

Bruttó eladási ár: 310 196 Ft/kanna (244 249 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 217678Állapot: Rendelhető
A feltüntetett ár a gyártó telephelyén érvényes átadási ár.
Minimum rendelhető mennyiség: 1 kanna
Mentés a kedvencek közé Kérdezni szeretnék a termékkel kapcsolatban Adatlap nyomtatása

A Mapei Dynamon SR31 különösen a transzportbeton-gyártás céljaira ajánlott, illetve mindenütt, ahol a keverővíz mennyiségének jelentős csökkentése mellett szükséges a mechanikai szilárdság gyors elérése a kezdeti kötési szakaszban.

A Mapei Dynamon SR31 ezen kívül a képlékenység hosszú ideig tartó megőrzését garantálja bármely konzisztencia osztály esetén, a finomszemcse részek integrációs hatásával akkor is, ha a környezeti hőmérséklet magas.

Ugyanis a Mapei Dynamon SR31 megkönnyíti a beton szivattyúzhatóságát akár nagy távolságokra és alacsony cementtartalom esetén is. Teljesítményjellemzői különösen alkalmassá teszik öntömörödő betonok készítésére is.

A Viscofluid SCC vagy Viscofluid SCC/10 viszkozitás-módosító adalékszereket is szükséges alkalmazni a Dynamon SR31 mellett, hogy akár igen magas terülési mérték esetén se lépjen fel a szegregáció, és megmaradjon a keverék homogenitása.

Felhasználáskor adja a Mapei Dynamon SR31-et közvetlenül a keverékhez a beton minden összetevőjének (cement, adalékok, töltőanyagok és víz) beadagolása után. 

Adagolás 
0,7-1,7 liter minden 100 kg cementhez hagyományos betonok, vagy a finom szemcseméretű (0,1 mm-nél kisebb) összetevőkhöz öntömörödő betonok esetén. 

Kiszerelés
214 kg