Tisztelt Vásárlóink! A koronavírus járvány miatt, a kormányzati intézkedéseknek megfelelően üzleteink hézköznap 15:00 óráig tartanak nyitva. Megértésüket köszönjük.
2225 Üllő, Pesti út 209. +36 29 / 320-264

Mapei Dynamon SX 12 betonfolyósító adalék

Mapei Dynamon SX 12 a keverővíz-mennyiséget nagymértékben csökkenteni képes finom szemcseméret-pótló, folyósító alacsony bedolgozhatóság romlású betonokhoz.

Mapei Dynamon SX 12 betonfolyósító adalék
Figyelem! Ez a termék már nem rendelhető.

A Mapei Dynamon SX 12 új nem-szulfonált akrilát polimer bázisú, formalheid-mentes folyékony adalékszer, amely hatékonyan képes a cementszemcséket diszpergálni. A Mapei Dynamon SX 12 fokozott folyóképességű (az EN 206-1 szerint S4 vagy S5 konzisztencia osztályú), könnyen szivattyúzható, és a használatban nagyteljesítményű betonok készítésére szolgál. 

A Mapei Dynamon SX 12 minden olyan felhasználásra alkalmas, ahol a kismértékű roskadás-veszteség mellett a finomszemcseméretű összetevők integrálása szükséges. A Mapei Dynamon SX 12 képes a keverékben esetleg hiányzó finomrészecske hiányt kiváltani, lehetővé téve ezzel az alacsony cementtartalmú vagy olyan betonok könnyű szivattyúzhatóságát – akár nagy távolságokra is –, amelyek szemcseméret tartományából a finom összetevők hiányoznak. 

Felhasználáskor adja a Mapei Dynamon SX 12-t közvetlenül a keverékhez a beton minden összetevőjének (cement, adalékok és a keverővíz legalább 80%-a) beadagolása után. 

Adagolás 
0,5-1,5 liter minden 100 kg cementre. 

Kiszerelés
1060 kg