Mapei Dynamon SX 14 betonfolyósító adalék

Mapei Dynamon SX 14 finom alkotórész integráló folyósító alacsony roskadás-veszteségű és nagymértékben csökkentett keverővíz-tartalmú transzportbetonokhoz.

Figyelem! Ez a termék jelenleg nem rendelhető.
Mentés a kedvencek közé Kérdezni szeretnék a termékkel kapcsolatban Adatlap nyomtatása

A Mapei Dynamon SX 14 új nem-szulfonált akrilát polimer bázisú, formaldehid-mentes folyékony adalékszer, amely hatékonyan képes a cementszemcséket diszpergálni. A Mapei Dynamon SX 14 fokozott folyóképességű (EN 206-1 szerint S4 és S5 konzisztencia osztályú), könnyen szivattyúzható, és a használatban nagyteljesítményű betonok készítésére szolgál.

A Mapei Dynamon SX 14 minden olyan felhasználásra alkalmas, ahol a kismértékű roskadás- veszteség mellett a finom szemcseméretű összetevők integrálása szükséges. A Mapei Dynamon SX 14 képes a keverékben esetleg hiányzó finomrészecske hiányt kiváltani, lehetővé téve ezzel az alacsony cementtartalmú vagy olyan betonok könnyű szivattyúzhatóságát – akár nagy távolságokra is –, amelyek szemcseméret tartományából a finom összetevők hiányoznak.

Felhasználáskor adja a Mapei Dynamon SX 14-et közvetlenül a keverékhez a beton minden összetevőjének (cement, adalékok, víz) beadagolása után. 

Adagolás 
0,5-1,5 liter minden 100 kg cementhez. 

Kiszerelés
1060 kg

Ehhez a termékhez jelenleg nincsenek hozzáadva letölthető dokumentumok.