Mapei Mapecure CA párazáró szer - 10 kg

Mapei Mapecure CA oldószer tartalmú filmbevonatot képző párazáró szer habarcsokhoz és betonokhoz. A feltüntetett Mapei Mapecure CA 25 ár bruttó ár

Bruttó eladási ár: 52 426 Ft/kanna (41 280 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 169210Állapot: Rendelhető
A feltüntetett ár a gyártó telephelyén érvényes átadási ár.
Árak utoljára módosítva: 2023-09-22-13:44
Minimum rendelhető mennyiség: 1 kanna
Mentés a kedvencek közé Kérdezni szeretnék a termékkel kapcsolatban Adatlap nyomtatása

A Mapei Mapecure CA a szélnek vagy napsütésnek kitett friss vakolatok, cementhabarcsok és betonok felületének oldószertartalmú párazáró kezelésre használható, azért, hogy megakadályozza a keverővíz gyors elpárolgását, és így a repedésképződés minimálisra csökkenjen.

A Mapei Mapecure CA oldószer alapú műgyanta bázisú termék, amely a beton felszínén egyenletes vastagságú víz- és légzáró filmréteget képez. A termék megfelel a betonok védelmére használható filmbevonat-képző szerekre vonatkozó UNI 8657 és UNI 8658 szabványoknak.

Egyenletes, vékony rétegben hordja fel a habarcs vagy a beton felületére a Mapecure CA-t hengerrel vagy kézi-permetezős szórással vagy sűrített levegővel. A zsaluzatba öntött betonokra a Mapecure CA-t a kizsaluzás után azonnal hordja fel.

A Mapei Mapecure CA felhasználásra kész állapotú, ezért oldószerrel hígítani soha nem szabad. Használat előtt alaposan keverje fel a terméket. 

Anyagszükséglet 
110-150 g/m2. 

Kiszerelés
10 kg-os kanna