Ipari
termék
Mapei Vibromix C1 képlékenyítő adalékszer - 1020kg

Mapei Vibromix C1 képlékenyítő adalékszer - 1020kg

Mapei Vibromix C1 szilárdságot növelő, képlékenyítő adalékszer „alig földnedves” állagú betonokhoz.

Bruttó eladási ár: 693 143 Ft/db (545 782 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 2142185Állapot: Rendelhető
A feltüntetett ár a gyártó telephelyén érvényes átadási ár.
Minimum rendelhető mennyiség: 1 db
Mentés a kedvencek közé Kérdezni szeretnék a termékkel kapcsolatban Adatlap nyomtatása

A Mapei Vibromix C1 folyékony adalékszer kifejezetten az alig földnedves illetve földnedves állagú, vibropréselt illetve extrudált betonelemek gyártásához ajánlott. A Mapei Vibromix C1 javítja a beton tömörödési tulajdonságait a vibráció során.

A Mapei Vibromix C1 képlékenyítő hatása a kezdeti mechanikai szilárdságot növelő hatásával együttesen lehetővé teszi vibropréselt illetve extrudált betonelemeknél a szilárdulási idő jelentős csökkentését, a teljesítményjellemzők, pl. kezdeti nyomóés szakítószilárdság javítását, illetve a csökkentett nedvszívó képességnek és a fokozott kopásállóságnak köszönhetően az elemek tartósságának növelését.

A Mapei Vibromix C1 különösen ajánlott: • vibropréselt betonelemek előállításához, mint például: tömör falazó és burkoló elemek, szegélyek, aknák stb., • extrudált betonelemek előállításához, mint például: takaréküreges födémek, nagy átmérőjű csövek, • olyan elemek előállításához, amelyeknél elengedhetetlen a gyors kizsaluzás illetve a szilárdulási idő csökkentése.

A Mapei Vibromix C1 vízben oldott aktív polimer bázisú adalékszer, amely javítja a vibráció és extrudálás hatását a friss betonon, lehetővé téve ezzel a kezdeti mechanikai szilárdság növelését, akár alacsony hőmérsékleten is, illetve egy érzékelhetően jobb teljesítmény és esztétikai jellemzőkkel bíró termék előállítását.

Felhasználáskor a beton minden egyéb összetevőjének (cement, adalékok, víz és esetleges színező oxidok) hozzáadását követően kell a Mapei Vibromix C1-et a betonkeverőbe adagolni. Keverje jól addig, amíg egyneművé nem válik. 

Adagolás 
0,2-0,8 liter minden 100 kg cementre. 

Kiszerelés
1020 kg

Ehhez a termékhez jelenleg nincsenek hozzáadva letölthető dokumentumok.