Mapei Vibromix E képlékenyítő adalékszer

Mapei Vibromix E nagy hatékonyságú, képlékenyítő adalékszer “alig földnedves” állagú betonokhoz.

Figyelem! Ez a termék jelenleg nem rendelhető.
Mentés a kedvencek közé Kérdezni szeretnék a termékkel kapcsolatban Adatlap nyomtatása

A Mapei Vibromix E folyékony adalékszer kifejezetten az alig földnedves illetve földnedves állagú, vibropréselt illetve extrudált betonelemek gyártásához ajánlott.

A Mapei Vibromix E-vel kezelt friss beton különösen jól reagál a vibrálásra, illetve az extrudálásra, ezért kifejezetten alkalmas zúzott adalékanyagot tartalmazó keverékek előállítására.

A Mapei Vibromix E javítja a beton tömörödési tulajdonságait a vibráció során. A Mapei Vibromix E képlékenyítő lehetővé teszi vibropréselt illetve extrudált betonelemeknél a teljesítményjellemzők, pl. kezdeti nyomóés szakítószilárdság javítását, illetve a csökkentett nedvszívó képességnek és a fokozott kopásállóságnak köszönhetően az elemek tartósságának növelését. 

A Vibromix E különösen ajánlott: 
• vibropréselt betonelemek előállításához, mint például: tömör falazó és burkoló elemek, szegélyek, aknák stb., 
• extrudált betonelemek előállításához, mint például: takaréküreges födémek, nagy átmérőjű csövek, 
• zúzott adalékanyag felhasználásával készülő elemek előállításához. 

A Mapei Vibromix E vízben oldott aktív polimer bázisú adalékszer, amely javítja a vibráció hatását a friss betonon, lehetővé téve ezzel egy érzékelhetően jobb teljesítmény és esztétikai jellemzőkkel bíró termék előállítását.

Felhasználáskor a beton minden egyéb összetevőjének (cement, adalékok, víz és esetleges színező oxidok) hozzáadását követően kell a Mapei Vibromix E-t a betonkeverőbe adagolni. Keverje jól addig, amíg egyneművé nem válik. 

Adagolás 
0,3-1 liter minden 100 kg cementre. 

Kiszerelés
1000 kg

Ehhez a termékhez jelenleg nincsenek hozzáadva letölthető dokumentumok.