Tisztelt Vásárlóink! A koronavírus járvány miatt, a kormányzati intézkedéseknek megfelelően üzleteink hézköznap 15:00 óráig tartanak nyitva. Megértésüket köszönjük.
2225 Üllő, Pesti út 209. +36 29 / 320-264

Mapei Vibromix L2 képlékenyítő és kötésgyorsító betonadalékszer

Mapei Vibromix L2 képlékenyítő és kötésgyorsító adalékszer “alig földnedves” állagú betonhoz.

Mapei Vibromix L2 képlékenyítő és kötésgyorsító betonadalékszer
341.757 Ft,- / 1150 Kg

Árak utoljára módosítva: 2019-10-28 08:06

A Mapei Vibromix L2 folyékony adalékszer kifejezetten az alig földnedves illetve földnedves állagú, vibropréselt illetve extrudált betonelemek gyártásához ajánlott. A Mapei Vibromix L2 különösen ajánlott téli időszakban illetve minden olyan helyzetben, amikor szükséges a szilárdság gyors elérése.

A Mapei Vibromix L2 javítja a beton tömörödési tulajdonságait a vibráció során. A Vibromix L2 képlékenyítő hatása a kötésgyorsító hatásával együttesen lehetővé teszi vibropréselt illetve extrudált betonelemek előállítását alacsony hőmérsékleten a termék teljesítményjellemzőinek, pl. kezdeti nyomóés szakítószilárdság javítását, illetve a csökkentett nedvszívó képességnek és a fokozott kopásállóságnak köszönhetően az elemek tartósságának növelését.

A Vibromix L2 különösen ajánlott: • vibropréselt betonelemek előállításához, mint például: tömör falazó és burkoló elemek, szegélyek, aknák stb., • extrudált betonelemek előállításához, mint például: takaréküreges födémek, nagy átmérőjű csövek, • téli időszakban a betonelemek gyártásánál alkalmazott Vibromix L1 helyettesítésére.

A Mapei Vibromix L2 vízben oldott aktív polimer bázisú, kötésgyorsítókat tartalmazó adalékszer, amely javítja a vibráció hatását a friss betonon, lehetővé téve ezzel egy érzékelhetően jobb teljesítmény és esztétikai jellemzőkkel bíró termék előállítását.

Felhasználáskor a beton minden egyéb összetevőjének (cement, adalékok, víz és esetleges színező oxidok) hozzáadását követően kell a Vibromix L2-t a betonkeverőbe adagolni. Keverje jól addig, amíg egyneművé nem válik. 

Adagolás 
0,2-0,8 liter minden 100 kg cementre. 

Kiszerelés
1150 kg