Mapei Vibromix L3 képlékenyítő betonadalékszer

Mapei Vibromix L3 a kivirágzást csökkentő, képlékenyítő adalékszer “alig földnedves” állagú betonhoz.

Figyelem! Ez a termék jelenleg nem rendelhető.
Mentés a kedvencek közé Kérdezni szeretnék a termékkel kapcsolatban Adatlap nyomtatása

A Mapei Vibromix L3 folyékony adalékszer kifejezetten az alig földnedves illetve földnedves állagú, vibropréselt illetve extrudált betonelemek gyártásához ajánlott. A Vibromix L3 különösen ajánlott a kivirágzások megelőzésére, illetve víz és más légköri anyagok elleni fokozott kapilláris szigetelőhatás kialakítására.

A Mapei Vibromix L3 javítja a beton tömörödési tulajdonságait a vibráció során. A Mapei Vibromix L3 képlékenyítő hatása a víztaszító hatásával együttesen lehetővé teszi vibropréselt illetve extrudált betonelemeknél a kivirágzások kialakulásának jelentős csökkentését, a teljesítményjellemzők, pl. kezdeti nyomóés szakítószilárdság javítását, illetve a csökkentett nedvszívó képességnek, kapilláris vízfelvételnek és a fokozott kopásállóságnak köszönhetően az elemek tartósságának növelését. 

A Mapei Vibromix L3 különösen ajánlott: 
• vibropréselt betonelemek előállításához, mint például: tömör falazó és burkoló elemek, szegélyek, aknák stb., 
• extrudált betonelemek előállításához, mint például: takaréküreges födémek, nagy átmérőjű csövek. 

A Mapei Vibromix L3 vízben oldott aktív polimer bázisú, víztaszító anyagokat tartalmazó adalékszer, amely javítja a vibráció hatását a friss betonon, lehetővé téve ezzel a kivirágzások kialakulásának jelentős csökkentését és egy érzékelhetően jobb teljesítmény és esztétikai jellemzőkkel bíró termék előállítását.

Felhasználáskor a beton minden egyéb összetevőjének (cement, adalékok, víz és esetleges színező oxidok) hozzáadását követően kell a Mapei Vibromix L3-at a betonkeverőbe adagolni. Keverje jól addig, amíg egyneművé nem válik. 

Adagolás 
0,2-0,8 liter minden 100 kg cementre. 

Kiszerelés
224 kg

Ehhez a termékhez jelenleg nincsenek hozzáadva letölthető dokumentumok.