Tisztelt Vásárlóink! Webáruházunkban az árak, tartalmak javítása folyamatban van, ezért az oldalon keresztüli megrendelés átmenetileg nem lehetséges. Kérjük, árajánlatkérésüket, megrendeléseiket az webshop [kukac] gras.hu e-mail címen keresztül szíveskedjenek megtenni.

Mapei Vibromix L4 képlékenyítő betonadalékszer

A Mapei Vibromix L4 folyékony adalékszer kifejezetten az alig földnedves illetve földnedves állagú, vibropréselt illetve extrudált betonelemek gyártásához ajánlott.

Figyelem! Ez a termék jelenleg nem rendelhető.
Mentés a kedvencek közé Kérdezni szeretnék a termékkel kapcsolatban Adatlap nyomtatása

A Mapei Vibromix L4 kedvező hatást gyakorol a beton konzisztenciájára megkönnyítve a betonelem-gyártást, illetve gyártás befejező műveleteit.

Speciálisan kifejlesztett összetételének köszönhetően a Mapei Vibromix L4 javítja a beton tömörödési tulajdonságait a vibráció során.

A Mapei Vibromix L4 képlékenyítő hatása lehetővé teszi vibropréselt illetve extrudált betonelemek előállításakor a teljesítményjellemzők, pl. kezdeti nyomó- és hajlító-húzószilárdság javítását, illetve a csökkentett nedvszívó képességnek és a fokozott kopásállóságnak köszönhetően az elemek tartósságának növelését.

Anyagszükséglet
Adagolás térfogat szerint: 0,2 – 0,8 liter minden 100 kg cementhez.

Kiszerelés
1110 kg, ömlesztve

Eltartható
Eredeti, bontatlan csomagolásban normál körülmények között tárolva legalább 12 hónapig. A fagytól védendő!

Ehhez a termékhez jelenleg nincsenek hozzáadva letölthető dokumentumok.