Mapei Vibromix P tömörítést fokozó betonadalékszer

Mapei Vibromix P nagy hatékonyságú, tömörítést fokozó adalékszer “alig földnedves” állagú préselt betonokhoz.

Figyelem! Ez a termék jelenleg nem rendelhető.
Mentés a kedvencek közé Kérdezni szeretnék a termékkel kapcsolatban Adatlap nyomtatása

A Mapei Vibromix P folyékony adalékszer kifejezetten az alig földnedves illetve földnedves állagú, vibropréselt illetve extrudált betonelemek gyártásához ajánlott.

Speciális új összetételének köszönhetően különösen alkalmas esztétikus megjelenésű, minőségi extrudált betonelemek, mint például: beton téglák, vízhatlan csövek, takaréküreges födémek előállítására. A Mapei Vibromix P javítja a beton tömörödési tulajdonságait a vibráció során.

A Mapei Vibromix P képlékenyítő lehetővé teszi vibropréselt illetve extrudált betonelemeknél a teljesítményjellemzők, pl. kezdeti nyomó- és szakítószilárdság javítását, illetve a csökkentett nedvszívó képességnek és a fokozott kopásállóságnak köszönhetően az elemek tartósságának növelését. 

A Mapei Vibromix P különösen ajánlott
• extrudált betonelemek előállításához, mint például: betontéglák, takaréküreges födémek, vízhatlan csövek stb. 

A Mapei Vibromix P vízben oldott aktív polimer bázisú adalékszer, amely javítja a vibráció hatását a friss betonon, lehetővé téve ezzel egy érzékelhetően jobb teljesítmény és esztétikai jellemzőkkel bíró termék előállítását.

Felhasználáskor a beton minden egyéb összetevőjének (cement, adalékok, víz és esetleges színező oxidok) hozzáadását követően kell a Mapei Vibromix P-t a betonkeverőbe adagolni. Keverje jól addig, amíg egyneművé nem válik. 

Adagolás 
0,2-0,8 liter minden 100 kg cementre. 

Kiszerelés
25 kg

Ehhez a termékhez jelenleg nincsenek hozzáadva letölthető dokumentumok.