Mapei Vibromix S vízálló betonadalékszer - 205 kg

Mapei Vibromix S nagy hatékonyságú, vízálló adalékszer “alig földnedves” állagú vibropréselt tömegbetonhoz. A feltüntetett Mapei Vibromix ár bruttó ár.

Figyelem! Ez a termék jelenleg nem rendelhető.
Mentés a kedvencek közé Kérdezni szeretnék a termékkel kapcsolatban Adatlap nyomtatása

A Mapei Vibromix S folyékony adalékszer kifejezetten az alig földnedves illetve földnedves állagú, vibropréselt illetve extrudált betonelemek gyártásához ajánlott.

Speciális új összetételének köszönhetően különösen alkalmas állandósult kivirágzásra hajlamos, illetve víztaszító homlokzati falazó elemek előállítására. A Mapei Vibromix S csökkenti a kapilláris vízfelvételt, megelőzve ezzel a vízbehatolást, illetve a kivirágzás kialakulását. 

A Mapei Vibromix S különösen ajánlott

  • vibropréselt betonelemek előállításához, mint például: magas kapilláris vízzárósággal rendelkező homlokzati falazó és burkoló elemek, csövek, aknák stb., 
  • állandósult kivirágzásra hajlamos színezett elemek előállításához. 


A Mapei Vibromix S vízben oldott aktív polimer bázisú adalékszer, amely megelőzi a kivirágzások kialakulását és jelentős víztaszító hatás kifejtését követően magas kapilláris vízzárást biztosít a betonelemeknek.

A Mapei Vibromix S egyáltalán nem befolyásolja a beton tömörítését, ezért igény szerint a Vibromix L1, L2, L3, C1, C2 és E termékekkel együttesen is használható.

Felhasználáskor a beton minden egyéb összetevőjének (cement, adalékok, víz és esetleges színező oxidok) hozzáadását követően kell a Mapei Vibromix S-t a betonkeverőbe adagolni. Keverje jól addig, amíg egyneművé nem válik. 

Adagolás 
0,2-1,2 liter minden 100 kg cementre. 

Kiszerelés
206 kg

Ehhez a termékhez jelenleg nincsenek hozzáadva letölthető dokumentumok.