Mapei Mapefluid PZ504 folyósító betonadalékszer - 11 kg

Mapei Mapefluid PZ504 kötéskésleltető és puccolán hatású folyósító adalékszer minőségű, bedolgozhatóságukat hosszú időn keresztül megtartó vegyszerálló betonhoz és habarcshoz. A feltüntetett Mape Mapefluid PZ504 ár bruttó ár.

Figyelem! Ez a termék jelenleg nem rendelhető.
Mentés a kedvencek közé Kérdezni szeretnék a termékkel kapcsolatban Adatlap nyomtatása

A Mapei Mapefluid PZ504 tartós, szulfátok (víz és talaj), klórozott víz és szénsav hatásának ellenálló, a bedolgozhatóságukat kitűnően megtartó betonok készítésére szolgál. Különösen nyári időszakban történő felhasználásra alkalmas.

A Mapei Mapefluid PZ504 megkönnyíti az alacsony cementtartalmú betonok szivattyúzását, csökkentve a szétosztályozódás kockázatát.

A Mapei Mapefluid PZ504 a beton minden jellemzőjét javítja, és használata a friss keverék nagyobb kohéziójához, valamint megkötött állapotban nagyobb mechanikai szilárdsághoz, nagyobb vízzárósághoz és a folyékony valamint légnemű romboló hatóanyagok behatásával szemben nagyobb ellenálláshoz vezet.

A keverék elkészítésekor a Mapei Mapefluid PZ504-et a száraz cement-adalék keverékhez kell adni, és azt a teljes homogenitásig keverni, majd ez után kell a vízzel bekeverni. A Mapei Mapefluid PZ504-et tartalmazó keveréket ugyanúgy kell bedolgozni, mint a normál betont. 

Adagolás 
20-60 kg minden m3 keverékhez. 

Kiszerelés 
11 kg-os zsák

Ehhez a termékhez jelenleg nincsenek hozzáadva letölthető dokumentumok.