Tisztelt Vásárlóink! A koronavírus járvány miatt, a kormányzati intézkedéseknek megfelelően üzleteink hézköznap 15:00 óráig tartanak nyitva. Megértésüket köszönjük.
2225 Üllő, Pesti út 209. +36 29 / 320-264

Mapei Mapemix N60 többcélú betonképlékenyítő adalékszer

Mapei Mapemix N60 többcélú betonképlékenyítő adalékszer.

Mapei Mapemix N60 többcélú betonképlékenyítő adalékszer
Figyelem! Ez a termék már nem rendelhető.

A Mapei Mapemix N60 nagy mennyiségben alkalmazva fokozott folyóképességű (EN 206- 1 szerint S4 és S5 konzisztencia osztály) és a felhasználásban fokozott igénybevételnek ellenálló betonok készítésére szolgál.

A Mapei Mapemix N60 kis mennyiségben alkalmazva képlékenyítőként, nagyobb mennyiségben pedig folyósítóként viselkedik. A Mapei Mapemix N60 alkalmas minden olyan felhasználásra (meleg időjárás esetén készített transzportbeton, szivattyúzható beton és nagy tömegben bedolgozandó beton), ahol a bedolgozhatóság hosszú idejű megtartása és/vagy rövid érlelési idő után a cement mérsékelt sebességű hidratációja szükséges.

A Mapei Mapemix N60 aktív polimer bázisú, barna színű folyékony adalékszer, amely a cementszemcséket diszpergálja. Felhasználáskor adja a Mapemix N60 -et közvetlenül a keverékhez a beton minden összetevőjének (cement, adalékok, víz) összekeverése után. A Mapemix N60 -et előzetesen a keverővízhez is lehet adni, de ebben az esetben a képlékenyítő hatás kisebb lesz.

Adagolás 
0,3-1,2 liter minden 100 kg cementhez. 

Kiszerelés
25 kg