Ipari
termék
Mapei Mapeplast FV felületi megjelenést javító betonadalékszer - 25 kg

Mapei Mapeplast FV felületi megjelenést javító betonadalékszer - 25 kg

Mapei Mapeplast FV adalékszer a beton tömörödési tulajdonságainak és a látszóbeton felületek megjelenésének javítására. A feltüntetett Mapei Mapeplast FV ár bruttó ár.

Bruttó eladási ár: 41 086 Ft/kanna (32 351 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 207025Állapot: Rendelhető
A feltüntetett ár a gyártó telephelyén érvényes átadási ár.
Minimum rendelhető mennyiség: 1 kanna
Mentés a kedvencek közé Kérdezni szeretnék a termékkel kapcsolatban Adatlap nyomtatása

A Mapei Mapeplast FV folyékony adalékszer, amely ideális a beton tömörödési tulajdonságának és a látszóbeton felületek megjelenésének javítására, ezen kívül eltünteti az öntött beton felületéről a légbuborékokat és az egyenetlenségeket.

Különleges összetételének köszönhetően a Mapeplast FV javítja a beton tömörödési tulajdonságait a vibráció során, és ugyanakkor a légbuborékok eltávolításával nagyon egyenletes megjelenést okoz az öntött beton felületén.

A Mapei Mapeplast FV használható a folyós vagy szuperfolyós, valamint az alig földnedves betonok esetén is. A Mapeplast FV-nek nincs képlékenyítő hatása. Folyós vagy szuperfolyós betonok gyártására folyósító adalékszert kell hozzáadni a betonhoz.

Amennyiben a fagyás-olvadási ciklusoknak ellenálló betont kell készíteni, kérjük forduljon Műszaki Ügyfélszolgálatunkhoz. Felhasználáskor adja a Mapei Mapeplast FV-t minden összetevő (víz, cement, adalékok) után a betonkeverőbe. Keverje jól addig, amíg egyneművé nem válik. 

Adagolás 
0,3 - 0,7 liter minden 100 kg cementhez. 

Kiszerelés
25 kg