Tisztelt Vásárlóink! A koronavírus járvány miatt, a kormányzati intézkedéseknek megfelelően üzleteink hézköznap 15:00 óráig tartanak nyitva. Megértésüket köszönjük.
2225 Üllő, Pesti út 209. +36 29 / 320-264

Mapei Mapeplast FV felületi megjelenést javító betonadalékszer

Mapei Mapeplast FV adalékszer a beton tömörödési tulajdonságainak és a látszóbeton felületek megjelenésének javítására.

Mapei Mapeplast FV felületi megjelenést javító betonadalékszer
700.354 Ft,- / 1010 kg(1000l)

Árak utoljára módosítva: 2019-10-28 08:06

A Mapei Mapeplast FV folyékony adalékszer, amely ideális a beton tömörödési tulajdonságának és a látszóbeton felületek megjelenésének javítására, ezen kívül eltünteti az öntött beton felületéről a légbuborékokat és az egyenetlenségeket.

Különleges összetételének köszönhetően a Mapeplast FV javítja a beton tömörödési tulajdonságait a vibráció során, és ugyanakkor a légbuborékok eltávolításával nagyon egyenletes megjelenést okoz az öntött beton felületén.

A Mapei Mapeplast FV használható a folyós vagy szuperfolyós, valamint az alig földnedves betonok esetén is. A Mapeplast FV-nek nincs képlékenyítő hatása. Folyós vagy szuperfolyós betonok gyártására folyósító adalékszert kell hozzáadni a betonhoz.

Amennyiben a fagyás-olvadási ciklusoknak ellenálló betont kell készíteni, kérjük forduljon Műszaki Ügyfélszolgálatunkhoz. Felhasználáskor adja a Mapei Mapeplast FV-t minden összetevő (víz, cement, adalékok) után a betonkeverőbe. Keverje jól addig, amíg egyneművé nem válik. 

Adagolás 
0,3 - 0,7 liter minden 100 kg cementhez. 

Kiszerelés
1010 kg