2225 Üllő, Pesti út 209. +36 29 / 320-264

Mapei Polybond vízszigetelő lemez

A Mapei Polybond nagyteljesítményű, előregyártott vízszigetelő lemez. POLIPROPILÉNNEL modifikált desztillált bitumen keverékből készül, robosztus, nem-szőtt poliészter hordozóréteggel, melyet hosszirányú üvegszálak szilárdítanak.

Mapei Polybond vízszigetelő lemez
Figyelem! Ez a termék már nem rendelhető.

A Mapei Polybond nagyteljesítményű, előregyártott vízszigetelő lemez. POLIPROPILÉNNEL modifikált desztillált bitumen keverékből készül, robosztus, nem-szőtt poliészter hordozóréteggel, melyet hosszirányú üvegszálak szilárdítanak.

Ezen kívül a hordozóréteg rothadásálló, és kitűnő mechanikai tulajdonságokat, nagyobb szakadási nyúlást és egyedülálló átütési ellenállást biztosít a lemezeknek. Különleges összetétele miatt a keverék kitűnő hajlékonyságot biztosít a lemezeknek alacsony hőmérsékleten is.

A lemezek gyártásánál alkalmazott modern gyártási technológia biztosítja a termékek minőségét, stabilitását és tartósságát. A POLYBOND és a POLYBOND MINERAL gyártása a NAT® rendszer, egy innovatív gyártási eljárás iránymutatásai szerint történik, mely lehetővé teszi a termékek öregedésének jelentős lassítását és a hasznos élettartam növelését.

A POLYBOND és a POLYBOND MINERAL sokoldalú lemezek, melyek egyaránt alkalmas lakossági és ipari szerkezetek vízszigetelésére (fém tetőszerkezetek és előregyártott betonfödém tetőszerkezetek).

Kiszerelés
1 tekercs (10 m2)

Hideghajlíthatóság
-15°C

Felső bevonat
Homok

Alsó bevonat
Fólia