Tisztelt Vásárlóink! A koronavírus járvány miatt, a kormányzati intézkedéseknek megfelelően üzleteink hézköznap 15:00 óráig tartanak nyitva. Üllői telepünk április 1 és 13. között zárva tart. XVII. kerületi telepünk hétköznapokon 07:00-től 15:00-óráig tart nyitva, április 4-én szombaton, és április 11-én szombaton zárva tartunk. Megértésüket köszönjük.
2225 Üllő, Pesti út 209. +36 29 / 320-264

Mapei Antiradice P gyökérálló vízszigetelő lemez

A Mapei Antiradice PE nagyteljesítményű, plasztomer előregyártott, vízszigetelő lemez, mely polipropilénnel modifikált desztillált bitumen alapú, és hosszirányú üvegszálakkal megerősített, robosztus, nem-szőtt poliészterszálas hordozóréteget tartalmaz.

Mapei Antiradice P gyökérálló vízszigetelő lemez
Figyelem! Ez a termék már nem rendelhető.

Ez a különleges hordozóréteg azon túl, hogy rothadásálló, kitűnő mechanikai tulajdonságokat, magas szakadási nyúlást, átütési ellenállóságot és mérettartást biztosít a lemeznek. A termék a LANXESS PREVENTOL® B2 keverékét tartalmazza, mely kémiai akadályként hat a növényzet gyökerei ellen, melyek átlyukaszthatják a lemezt, ugyanakkor vízállóságot biztosít.

Különleges összetétele miatt a keverék kitűnő hajlékonyságot kölcsönöz rendelkezik a lemeznek alacsony hőmérsékleten is, míg a lemez gyártásához használt legmodernebb gyártási technológia biztosítja a termék kitűnő minőségét. A Mapei Antiradice PE gyártása a NAT® rendszer, egy innovatív gyártási eljárás iránymutatásai szerint történik, mely lehetővé teszi a termék öregedésének jelentős lassítását és a hasznos élettartam növelését.

A Mapei Antiradice PE vízszigetelő lemez FLL gyökérállósági tanúsítvánnyal rendelkezik. A Mapei Antiradice PE különleges tulajdonságú lemez, melyet védőrétegként használva arra fejlesztettek ki, hogy megakadályozza a növényzet gyökereinek áthatolását.

A leterhelő védőréteg alatt elhelyezett vízszigetelés megvalósítható minimális, 7 mm (4+3 mm) vastagságú többrétegű kivitelben.

Kiszerelés
1 tekercs (10 m2)

Hideghajlíthatóság
-10°C

Felső bevonat
Homok

Alsó bevonat
Fólia

Vastagság
4 mm