2225 Üllő, Pesti út 209. +36 29 / 320-264

Mapei Evolight vízszigetelő lemez

A Mapei Evolight elaszto-plasztomer, kiváló teljesítményű vízszigetelő lemez.

Mapei Evolight vízszigetelő lemez
16.120 Ft,- / 1 tekercs

Árak utoljára módosítva: 2019-10-28 08:06

A legújabb generációs desztillált bitumen alapú keverékből készül, ultra könnyű REOXTHENE technológiával, hosszirányú üvegszállal megerősített és merevített, nem-szőtt poliészter hordozóval.

A keverék speciális jellege, mely felülmúlja a korábbi súly/vastagság paramétereket, és a szerkezet kiváló mechanikai tulajdonságai (kiváló nyújthatóság, figyelemre méltó szakítószilárdság) lehetővé teszik a lemez használatát a legnehezebb körülmények között is.

A keverék speciális receptúrája egyedülálló hideghajlíthatóságot biztosít (-10 C-on is). A lemez gyártásánál alkalmazott, szabadalmaztatott, innovatív technológia további garanciát jelent a termék minőségére, stabilitására és tartósságára vonatkozóan.

Az EVOLIGHT és az EVOLIGHT MINERAL elsősorban hagyományos vízszigetelésre ajánlott, a termékek különleges plaszticitása tökéletes felületi tapadást biztosít. Kiváló mechanikai jellemzőik és mérettartásuk alapján lakóingatlanok és ipari ingatlanok vízszigetelésére egyaránt használhatók mindenféle (hagyományos, fém, előregyártott) szerkezetre, ahol ezekre a tulajdonságokra szükség lehet.

A lemez alkalmas mechanikai rögzítéssel vagy teljes felületű olvasztással készült teljes értékű egyrétegű szigetelésre, új vagy felújító vízszigetelési munkáknál.

Kiszerelés
1 tekercs

Vastagság
3 mm

Hideghajlíthatóság
-10°C

Felső bevonat
Homok

Alsó bevonat
Fólia