Tisztelt Vásárlóink! A koronavírus járvány miatt, a kormányzati intézkedéseknek megfelelően üzleteink hézköznap 15:00 óráig tartanak nyitva. Megértésüket köszönjük.
2225 Üllő, Pesti út 209. +36 29 / 320-264

Mapei Bitulight vízszigetelő lemez

A Mapei Bitulight elaszto-plasztomer, kiváló teljesítményű vízszigetelő membrán.

Mapei Bitulight vízszigetelő lemez
Figyelem! Ez a termék már nem rendelhető.

A legújabb generációs desztillált bitumen alapú keverékből készültek, ultra könnyű REOXTHENE technológiával, hosszirányú üvegszállal megerősített, nem-szőtt poliészter szerkezettel. A keverék speciális jellege, mely felülmúlja a korábbi súly/vastagság paramétereket, és a szerkezet kiváló mechanikus tulajdonságai (kiváló nyújthatóság, figyelemre méltó szakítószilárdság) lehetővé teszik a lemezek használatát a legnehezebb körülmények között is.

A keverék speciális receptúrája egyedülálló hideghajlíthatóságot biztosít (-6 C-on is). A lemez gyártásánál alkalmazott, szabadalmaztatott, innovatív technológia további garanciát jelent a termék minőségére, stabilitására és tartósságára vonatkozóan. A BITULIGHT és a BITULIGHT MINERAL elsősorban hagyományos vízszigetelésre ajánlott, a termékek különleges plaszticitása tökéletes felületi tapadást biztosít.

Kiváló mechanikai szilárdsága és mérettartása lehetővé teszi felhasználását lakóépületek vízszigetelésére.

Kiszerelés
1 tekercs

Vastagság
3 mm

Hideghajlíthatóság
-5°C

Felső bevonat
Homok

Alsó bevonat
Fólia