Tisztelt Vásárlóink! A koronavírus járvány miatt, a kormányzati intézkedéseknek megfelelően üzleteink hézköznap 15:00 óráig tartanak nyitva. Megértésüket köszönjük.
2225 Üllő, Pesti út 209. +36 29 / 320-264

Mapei Polyflex Light vízszigetelő lemez

A Mapei Polyflex Light nagyteljesítményű, előre gyártott plasztomer vízszigetelő lemez.

Mapei Polyflex Light vízszigetelő lemez
25.880 Ft,- / 1 tekercs

Árak utoljára módosítva: 2019-10-28 08:06

A vízszigetelő lemez legújabb generációs REOXTHENE ultralight technológiával desztillált bitumen alapú keverékből készül, folytonos, hosszirányú üvegszállal megerősített, nem-szőtt poliészter hordozóréteggel.

Ez a különleges, minden eddigi tömeg/vastagság paramétert és a hordozóréteg mechanikai mutatóit (kitűnő nyújthatóság, figyelemre méltó szakítószilárdság) felülmúló keverék a legnagyobb igénybevételre is alkalmassá teszi a lemezt. Különleges összetétele miatt a keverék kitűnő hajlíthatóságot biztosít a lemeznek nagyon alacsony hőmérsékleten (-20°C-on) is.

A lemez gyártásánál alkalmazott, szabadalmazott, innovatív gyártási technológia biztosítja a termékek jobb minőségét, stabilitását és tartósságát. A POLYFLEX LIGHT és a POLYFLEX LIGHT MINERAL különösen alkalmas nagy mechanikai igénybevételnek kitett felületekre; alakíthatóságuk minden felületen kitűnő tapadást biztosít a lemezeknek.

Kitűnő mechanikai tulajdonságai és mérettartása kitűnően alkalmassá teszi a lemezeket valamennyi, minőségi szigetelést igénylő, lakossági és ipari építménytípus (hagyományos, fém, előre gyártott) szigetelésére.

A vízszigetelő lemez alkalmas mechanikai rögzítéssel vagy teljes felületű olvasztással készült teljes értékű egyrétegű szigetelésre, új vagy felújító vízszigetelési munkáknál.

Kiszerelés
1 tekercs

Vastagság
4 mm

Hideghajlíthatóság
-5°C

Felső bevonat
Homok

Alsó bevonat
Fólia