Tisztelt Vásárlóink! A koronavírus járvány miatt, a kormányzati intézkedéseknek megfelelően üzleteink hézköznap 15:00 óráig tartanak nyitva. Üllői telepünk április 1 és 13. között zárva tart. XVII. kerületi telepünk hétköznapokon 07:00-től 15:00-óráig tart nyitva, április 4-én szombaton, és április 11-én szombaton zárva tartunk. Megértésüket köszönjük.
2225 Üllő, Pesti út 209. +36 29 / 320-264

Mapei Elastoflex SA P bitumenes lemez

A Mapei Elastoflex SA P kitűnő minőségű, előre gyártott, bitumenes lemez

Mapei Elastoflex SA P bitumenes lemez
20.905 Ft,- / 1 tekercs

Árak utoljára módosítva: 2019-10-28 08:06

Az Mapei Elastoflex SA P hosszirányú üvegszállal megerősített, nem-szőtt poliészter hordozóréteggel, elasztomer keverékből (SBS) készül. A fenti hordozóréteg biztosítja a termék kitűnő mérettartását és jó helyi feldolgozhatóságát. Az ELASTOFLEX SA P-t a felső oldalán polietilén fólia védi, míg a MINERAL változatnál a felső oldalon természetes vagy színezett ásványi palaréteg található.

A fenti, szabadalmaztatott kezelések biztosítják a lemezek kitűnő tapadását, még a legnehezebb helyzetekben is. Az ELASTOFLEX SA P és az ELASTOFLEX SA P MINERAL alsó oldala öntapadó, melyet a felhelyezésnél eltávolítandó egyrétegű szilikon polisztirol fólia véd. Az ELASTOFLEX SA P és az ELASTOFLEX SA P MINERAL különösen alkalmas hőérzékeny hőszigeteléseken való felhasználásra, mint expandált poliuretán, expandált és extrudált polisztirol, fatető és bármely más olyan esetben, ahol nem használható láng a vízszigetelő lemez alkalmazásánál.

Az ELASTOFLEX SA P lehetővé teszi esetleges további bitumenes vízszigetelő rétegek későbbi alkalmazását, kis propángáz láng használatával, egy újabb öntapadós réteg alternatívájaként. Az ELASTOFLEX SA P és az ELASTOFLEX SA P MINERAL gyártása a NAT® rendszer, egy innovatív gyártási eljárás iránymutatásai szerint történik, mely lehetővé teszi a termékek öregedésének jelentős lassítását és a hasznos élettartam növelését.

Az ELASTOFLEX SA P-t (alsó oldalán lehúzható fólia, felső oldalán polietilén fólia), elsősorban az ELASTOFLEX SA P MINERAL (teljesen hidegen alkalmazható, duplarétegű rendszer) alá, valamint lánggal felhelyezendő fedőlemezek alá alsó rétegként, továbbá első lemezként és védőrétegként fa deszkákra és hőérzékeny szigetelőlapokra (expandált polisztirol, extrudált polisztirol, poliuretán, poli-izocianurát), valamint egyrétegű lemezként használják egyszerű, védett vízszigetelési munkáknál (padló alatt, függőleges részeken, csempék alatt, stb.).

Az ELASTOFLEX SA P MINERAL fedőlemezként használható az ELASTOFLEX SA P fölé, vagy egyetlen rétegként tető felújításoknál és egyszerű vízszigetelési munkáknál. Az ELASTOFLEX SA P-t védje az UV sugaraktól, és ne fesse le.

Kiszerelés
1 tekercs (15 m2)

Hideghajlíthatóság
-20°C

Felső bevonat
Fólia

Alsó bevonat
Szilikon fólia

Vastagság
2 mm