2225 Üllő, Pesti út 209. +36 29 / 320-264

Mapei Spider P bitumenes lemez

A Mapei Spider P kitűnő minőségű, előre gyártott, bitumen lemez.

Mapei Spider P bitumenes lemez
24.690 Ft,- / 1 tekercs

A Mapei Spider P poliészter szállal és hosszirányú üvegszállal megerősített plasztomer keverékből (APP) készülnek. A fenti hordozóréteg biztosítja a termékek kitűnő mérettartását és jó helyi feldolgozhatóságát. A SPIDER P-t a felső oldalán polietilén fólia védi, míg a MINERAL változatnál a felső oldalon természetes vagy színezett ásványi palaréteg található.

Az alsó oldalon az innovatív, szabadalmaztatott FASTLap® tekercsvégen kívül, az ásványi lemezeket a szélek tapadását elősegítő SEALLap® anyaggal kezelték. A fenti, szabadalmaztatott kezelések biztosítják a lemezek kitűnő tapadását, még a legnehezebb helyzetekben is. A SPIDER P és a SPIDER P MINERAL alsó oldala öntapadó, melyet a felhelyezésnél eltávolítandó monoszilikon polisztirol fólia véd. A SPIDER P és a SPIDER P MINERAL gyártása a NAT® rendszer, egy innovatív gyártási eljárás iránymutatásai szerint történik, mely lehetővé teszi a termékek öregedésének jelentős lassítását és a hasznos élettartam növelését.

A SPIDER P-t (alsó oldalán lehúzható fólia, felső oldalán polietilén fólia) elsősorban a SPIDER P MINERAL (teljesen hidegen alkalmazható, duplarétegű rendszer) alá, valamint lánggal felhelyezendő fedőlemezek alá alapozó rétegként. Továbbá első lemezként és védőrétegként fa deszkákra és hőérzékeny szigetelőlapokra (expandált polisztirol, extrudált polisztirol, poliuretán, poli-izocianurát), valamint egyrétegű lemezként használják egyszerű, védett vízszigetelési munkáknál (padló alatt, függőleges részeken, tetőcserép alá, stb.).

A SPIDER P MINERAL fedőlemezként használható a SPIDER P fölé, vagy egyetlen rétegként tető átépítéseknél és egyszerű vízszigetelési munkáknál. A SPIDER P-t védje az UV sugaraktól, és ne fesse le.

Kiszerelés
1 tekercs (15 m2)

Hideghajlíthatóság
-10°C

Vastagság
2 mm

Felső bevonat
Fólia

Alsó bevonat
Szilikon fólia