×

Mapei Mapeproof vízszigetelő paplan 5 m x 40 m

Bentonitos vízzáró szövet földfelszín alatti szerkezetek függőleges vagy vízszintes felületeihez. A feltüntetett Mapei Mapeproof vízszigetelő paplan ár bruttó ár.

1 121 664 Ft,-/tekercs
Cikkszám: 2820640Állapot: Rendelhető
Árak utoljára módosítva: 2021-11-17-12:47
Mentés a kedvencek közé Kérdezni szeretnék a termékkel kapcsolatban Adatlap nyomtatása

Tulajdonságok

A Mapeproof egységes, mikronizált, természetes nátrium-bentonit réteget tartalmazó két polipropilénes geotextíliából áll. A termékkészítés nagyszámú különleges kampós tű jelleg alkalmazásán alapul, amelyek a szövetszál egyik részétől haladnak át a központi bentonit-rétegen, és a geotextíliában rögzülnek.

A Mapeproof egységes, mikronizált, természetes nátrium-bentonit réteget tartalmazó két polipropilénes geotextíliából áll. A termékkészítés nagyszámú különleges kampós tű jelleg alkalmazásán alapul, amelyek a szövetszál egyik részétől haladnak át a központi bentonit-rétegen, és a geotextíliában rögzülnek. A különleges szerkezetnek köszönhetően a Mapeproof szövetben lévő mikronizált természetes nátrium-bentonit stabil marad hidratált állapotban, illetve függőleges felületeken történő alkalmazások esetén is. E tulajdonságok eredményezik a Mapeproof öntömítő viselkedését, és vízzel vagy a talaj nedvességével való érintkezéskor kiváló vízzáró tulajdonságokkal rendelkező géllé alakul át. 

Kiszerelések

  • 1,1 m x 5 m (5,5 m2) tekercs
  • 2,5 m x 22,5 m (56,25 m2) tekercs
  • 5 m x 40 m (200 m2) tekercs