Mapei Kerapoxy 4 LVT kétkomponensű fal és padló fugázó - 2 kg (selyem)

A feltüntetett Mapei Kerapoxy 4 LVT fal és padló fugázó ár bruttó ár.

Figyelem! Ez a termék jelenleg nem rendelhető.
Mentés a kedvencek közé Kérdezni szeretnék a termékkel kapcsolatban Adatlap nyomtatása

Tulajdonságok

LVT („Luxury Vinil Tiles”) burkolatok fugázása beltéri falakon és padlón. Tartósságának köszönhetően a Kerapoxy 4 LVT különösen alkalmas nagy igénybevételnek kitett kereskedelmi területekre vagy nedvességnek kitett felületre (pl. zuhanyozók, fürdőszobák, wellness központok, stb.).

Az Ultrabond Eco MS 4 LVT (vagy az állékony Ultrabond Eco MS 4 LVT Wall) szilanizált polimer bázisú reaktív ragasztóval, a legmegfelelőbb aljzatelőkészítő termékkel, ehhez a feladathoz való tömítőkkel, valamint a csúszásmentes Mapecoat 4 LVT-vel együtt teljes, biztonságos rendszert alkot az LVT burkolatok fektetéséhez nedves környezetben, beleértve a zuhanykabinok falait és padlóját is.

Műszaki adatok

  • A Kerapoxy 4 LVT egy kétkomponensű, epoxigyanta bázisú termék szilikahomokkal és más különleges összetevőkkel. Nagyon alacsony illékony szervesanyag kibocsátású, kiválóan ellenáll a savaknak és nagyon könnyű tisztítani.
  •   A Kerapoxy 4 LVT baktériumölő összetevője megakadályozza a baktériumok elszaporodását és a penész kialakulását a fugázó felületén, így a csempék felülete higiénikus és biztonságos marad a MAPEI kutatásának eredményeképpen kifejlesztett innovatív BioBlock® technológiának köszönhetően.
  •   A Kerapoxy 4 LVT-t kitűnő bedolgozhatóság jellemzi összehasonlítva a hagyományos epoxi habarcsokkal, köszönhetően a krémes konzisztenciájának, amely garantálja a gyorsabb bedolgozási időt és könnyebbé teszi a felületek tisztítását kevesebb veszteséggel a megfelelő felületképzés elérése érdekében.

Jellemzők

  •   kitűnő mechanikai szilárdság és vegyszerálló képesség, ezért kitűnő tartósság
  •   sima és tömör, nem nedvszívó, könnyen takarítható felület
  •   nagymértékben higiénikus és megakadályozza a penészedést
  •   nagyfokú keménység, kiválóan ellenáll az intenzív forgalomnak
  •   nem zsugorodik, ezért nem reped
  •   egységes szín, ellenáll a szennyeződésnek.

 

Ehhez a termékhez jelenleg nincsenek hozzáadva letölthető dokumentumok.