Ipari
termék
Mapei Carboplate E250/50/1,4 pultrudált szénszál lemez - 25 m

Mapei Carboplate E250/50/1,4 pultrudált szénszál lemez - 25 m

Epoxigyantával előimpregnált pultrudált szénszál lemezek, amelyeket két műanyag fólia véd. A feltüntetett Mapei Carboplate E250/50/1,4 pultrudált szénszál lemez ár bruttó ár.

Bruttó eladási ár: 1 200 150 Ft/doboz (945 000 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 73A5205025Állapot: Rendelhető
A feltüntetett ár a gyártó telephelyén érvényes átadási ár.
Minimum rendelhető mennyiség: 1 doboz
Mentés a kedvencek közé Kérdezni szeretnék a termékkel kapcsolatban Adatlap nyomtatása

Tulajdonságok

A Carboplate epoxigyantával előimpregnált pultrudált szénszál lemezek sorozata, amelyek nagy szilárdsággal és magas rugalmassági modulussal rendelkeznek, így vasbeton, előfeszített vasbeton és acél szerkezetek rátétjeként alkalmazhatók. A Carboplate lehetővé teszi a hagyományos acéllemezek (beton plaqué) kiváltását a rátétezési beavatkozásoknál.

A Carboplate alkalmas a gerendák és alulméretezett födémek javítására és statikai teherbírásuk valamint hajlítószilárdságuk javítására, tűzvész vagy földrengés által károsodást szenvedett betonszerkezetek megerősítésére, viaduktok hídlemezeinek megnövekedett statikus és/vagy dinamikus terheléshez igazodó megerősítésére, ipari és/vagy kereskedelmi építmények födémjeinek az árutöbblet és a nehezebb gépek miatt megnövekedett statikus terhelés következtében szükségessé vált megerősítésére, valamint lakóépületek és ipari építmények gépkocsi felhajtóinak megerősítésére.

A Carboplate-et Adesilex PG1 vagy Adesilex PG2 szerkezeti ragasztóval kell felragasztani miután az aljzatot előzőleg MapeWrap Primer 1-gyel impregnálták.

Műszaki adatok

  • Kiszerelések: 25 m-es tekercseket tartalmaz 1 kartondoboz.

 

Ehhez a termékhez jelenleg nincsenek hozzáadva letölthető dokumentumok.