Ipari
termék
Mapei Mapestop injektálószer - 10 kg

Mapei Mapestop injektálószer - 10 kg

Mapei Mapestop koncentrált szilikon mikroemulzióból álló injektálószer, amely vegyi akadályt hoz létre a falakban jelenlévő kapillárisokon át felszivárgó nedvesség ellen. A feltüntetett Mapei Mapestop ár bruttó ár.

Bruttó eladási ár: 262 767 Ft/kanna (206 903 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 7340010Állapot: Rendelhető
A feltüntetett ár a gyártó telephelyén érvényes átadási ár.
Minimum rendelhető mennyiség: 1 kanna
Mentés a kedvencek közé Kérdezni szeretnék a termékkel kapcsolatban Adatlap nyomtatása

A Mapei Mapestop az építőanyagokban mindig jelenlévő kapillárisokon keresztül felszivárgó nedvesség elleni vegyi gát kialakítására használható. Különösen régi és új, tömör téglákból és/vagy kövekből épült, nedves talajon vagy vízfolyások közelében álló falazatok, illetve vegyes tégla, kő, tufa, beton vagy pórusbeton falak szanálására használható.

A Mapei Mapestop oldószermentes koncentrált mikroemulzió, amelyet felhasználás előtt az építkezés helyszínén ivóvízzel (1 tömegrész Mapestop-hoz 15-19 tömegrész ivóvíz) hígítson. A részecskék 20 és 60 nanométer közé eső mérete miatt a Mapestop mikroemulzió nagyon mélyre be tud hatolni a nedves falazatba, és az ott lévő vízzel reakcióba lépve hatékony és tartós vízzáró réteget képez.

A Mapei Mapestop-ot gravitációsan tartályokból öntse az egyes furatokba vagy alkalmas alacsony nyomású (legfeljebb 1 bar) szivattyút használjon, és az injektálást a kérdéses terület teljes telítéséig folytassa. 

Anyagszükséglet 
a falazat nedvszívó-képességétől függően. Tájékoztató jelleggel 40 cm vastagságú falazatnál 8-9 kg oldat méterenként, ami folyóméterenként 0,4-0,6 kg Mapestop-nak felel meg. 

Kiszerelés
1 és 10 kg-os fém doboz