Kosár tartalma
A kosár üres.

Mapei Ultracolor Plus fugázóhabarcs fekete - 2 kg

Gyorskötésű és gyors száradású, fokozott terhelhetőségű, polimerekkel módosított, kivirágzásmentes, fugázóhabarcs 2 és 20 mm közötti fugaszélességekhez. Víztaszító DropEffect® és penészedésgátló BioBlock® technológiával készült. A feltüntetett Mapei Ultracolor Plus ár bruttó ár.

3.317 Ft,-2.820 Ft,-/zsák
Cikkszám: 6011402Állapot: Rendelhető
Árak utoljára módosítva: 2021-07-14-08:08
288.000 zsák / raklap
Mentés a kedvencek közé Kérdezni szeretnék a termékkel kapcsolatban Adatlap nyomtatása

Alkalmazási területek
Bármilyen bel- és kültéri (egyszer vagy kétszer égetett, klinker, kőporcelán, stb.) kerámia burkolat, terrakotta, kőlap burkolat (márvány, gránit, műkő, stb.), üveg- és márványmozaik fal- és padlóburkolat fugázása. Tökéletesen egységes színhatást biztosít, kivirágzásmentes, gyorsszáradású, ezért a padló- és falburkolatok hamar használatba vehetők.

Az e terméknél alkalmazott BioBlock® technológia a fuga mikrostruktúrájában egyenletesen eloszló szerves molekulákat ad a habarcshoz, amelyek még nedves körülmények között is nagymértékben megakadályozzák a penészért felelős mikroorganizmusok megtelepedését és elszaporodását a felületen.

Olyan beépített különleges hidrofób adalékszereket tartalmaz, ami miatt a fugaanyag rendkívül tartós, nagymértékben vízlepergető, az elkoszolódásra kevésbé hajlamos, azaz szennytaszító (DropEffect® technológia) és foltosodásálló lesz. Ideális homlokzatok, erkélyek, teraszok, úszómedencék, fürdőszobák és konyhák fugázására. Különösen alkalmas bevásárlóközpontok, gyorsétkezdék, éttermek, repülőtéri várócsarnokok és középületek burkolatainak fugázására. 

Műszaki adatok

  • Bedolgozási idő: 20-25 perc. 
  • Felületképzés megkezdhető: 15-30 perc múlva. 
  • Járható: kb. 3 óra múlva. 
  • Teljesen terhelhető: kb. 24 óra múlva (medencéknél és úszómedencéknél 48 óra múlva). 
  • Színek: 26. 
  • Felhordás: MAPEI fugázógumival vagy lehúzóval. 
  • Felületképzés: Mapei szivaccsal vagy Scotch-Brite® tisztítófilccel. 
  • EMICODE: EC1 – nagyon alacsony kibocsátású. 
  • Eltartható: 12 hónapig (25 kg-os papírzsákos kiszerelésekben), 24 hónapig (5 kg-os alumínium/műagyag zsákos kiszerelésekben). 

Anyagszükséglet
hézag méretétől függően. 

Kiszerelés 
2 kg

Ehhez a termékhez jelenleg nincsenek hozzáadva további képek.