Tisztelt Vásárlóink! A koronavírus járvány miatt, a kormányzati intézkedéseknek megfelelően üzleteink hézköznap 15:00 óráig tartanak nyitva. Üllői telepünk április 1 és 13. között zárva tart. XVII. kerületi telepünk hétköznapokon 07:00-től 15:00-óráig tart nyitva, április 4-én szombaton, és április 11-én szombaton zárva tartunk. Megértésüket köszönjük.
2225 Üllő, Pesti út 209. +36 29 / 320-264

Mapei Mapelastic kenhető vízszigetelő habarcs világos kétkomponensű - A komponens - 24 kg

Mapei Mapelastic kétkomponensű rugalmas cementkötésű habarcs betonok, úszómedencék és erkélyek vízszigetelésére.

Mapei Mapelastic kenhető vízszigetelő habarcs világos kétkomponensű - A komponens - 24 kg
Figyelem! Ez a termék már nem rendelhető.

A Mapei Mapelastic betonok nagy rugalmasságú vízzáró bevonataként alkalmazható, különösen a repedezésnek kitett betonszerkezetekre. A Mapei Mapelastic az aljzatok meglévő hajszálrepedéseit áthidalja. A Mapei Mapelastic két előreadagolt komponensét víz és más összetevők hozzáadása nélkül egymással a teljes egyneműségig keverjen be. Az így kapott habarcs simítóval hordható fel a tökéletesen tiszta, tömör és vízzel előzetesen mattnedvesített aljzatra.

A Mapei Mapelastic felhordható 2 mm vastag rétegben. A különösen hajszálrepedezett vagy nagy húzófeszültségnek kitett felületeknél lényeges, hogy fektessen bele 4 × 4,5 mm lyukméretű Mapenet 150-et. A Mapei Mapelastic nyúlási és repedés áthidaló képességének további növelésére javasoljuk, hogy helyezzen bele Mapetex Sel, macro-lyukméretű nem-szőtt polipropilén geotextíliát. Felhordás: simító vagy vakológép.

A Mapei Mapelastic teljesíti az EN 1504-2 szabvány PI, MC és IR elvek szerint a betonszerkezetek védelmére a bevonatokra (C) előírt alapvető követelményeket. A Mapei Mapelastic megfelel az EN 14891 szabványnak. 

Anyagszükséglet 
– 1,7 kg/m2 rétegvastagság mm-enként simítóval felhordva; 
– 2,2 kg/m2 rétegvastagság mm-enként szórással felhordva. 

Kiszerelés
32 kg-os (24 kg-os A komponens + 8 kg-os B komponens) egység