2225 Üllő, Pesti út 209. +36 29 / 320-264

Mapei Planitop HDM cementkötésű aljzatkiegyenlítő habarcs

Kétkomponensű, nagy duktilitású, puccolán hatású habarcs legfeljebb 6 mm vastagságig alkalmazva a Mapei Mapegrid G 220-szal együtt a falazott szerkezetek megerősítéséhez, valamint a beton, kő és tufa szerkezetek simításához és kiegyenlítéséhez.

Mapei Planitop HDM cementkötésű aljzatkiegyenlítő habarcs
13.790 Ft,- / 30 Kg

A Mapei Planitop HDM a Mapegrid G 220-szal (alapozott, különleges üvegszövet hálóval) együtt a falazott szerkezetek megerősítéséhez, valamint a beton, kő, tégla és tufa szerkezetek kiegyenlítéséhez alkalmazható.

Magas műgyantatartalmának köszönhetően a Planitop HDM tapadószilárdsága nagy, és megszilárdulása után szívós, tömör réteget képez, amely vízzáró és áthatolhatatlan a légkörben található káros gázok számára, valamint ellenáll a fagyásolvadási ciklusoknak.

A Mapei Planitop HDM két előre adagolt komponensből áll, amelyet víz vagy bármely más anyag nélkül kell bekeverni. A bekevert habarcs felhordható 6 mm vastagságig simítóval a felületre; amelynek tisztának, szilárdnak és vízzel előzetesen mattnedvesítettnek kell lennie, illetve nagyon nedvszívó felület esetén Primer G-vel alapozottnak kell lennie. A felület ezután simítható sima simítóval vagy nedves szivaccsal néhány perccel a felhordás után. 

Anyagszükséglet 
1,8 kg/m2 rétegvastagság mm-enként. 

Kiszerelések 
24 kg-os zsákok + 6,5 kg-os kannák.