2225 Üllő, Pesti út 209. +36 29 / 320-264

Mapei Mapelastic Smart vízszigetelő habarcs A-komponens 20 kg

Ecsettel vagy hengerrel felhordható kétkomponensű, fokozottan rugalmas cementkötésű habarcs betonfelületek, mint például erkélyek, teraszok, medencék és úszómedencék vízszigetelésére, illetve a légköri romboló hatású anyagok behatolásának megakadályozására.

Mapei Mapelastic Smart vízszigetelő habarcs A-komponens 20 kg
31.240 Ft,- / 1 db

A Mapei Mapelastic Smart fokozottan rugalmas vízszigetelő és védőbevonatok kialakítására szolgál akár repedezésnek kitett betonszerkezetekre. A Mapei Mapelastic Smart-ot hajszálrepedezett betonszerkezetekre vagy vakolt szerkezetekre is felhordhatja.

A Mapei Mapelastic Smart két előreadagolt komponensét víz és más összetevők hozzáadása nélkül egymással a teljes egyneműségig keverjen be. Keverési arány: A:B = 2:1. A habarcsot ecsettel, hengerrel vagy habarcsszóró géppel hordja fel a tökéletesen tiszta, szilárd, illetve előnedvesített aljzatra. A Mapei Mapelastic Smart-ból egyetlen rétegben legfeljebb 2 mm vastag kiegyenlítő réteg hordható fel.

A különösen hajszálrepedezett vagy nagy húzófeszültségnek kitett felületeknél lényeges, hogy fektessen bele 4 x 4,5 mm lyukméretű Mapenet 150-et. A Mapelastic Smart nyúlási és repedés áthidaló képességének további növelésére javasoljuk, hogy helyezzen bele Mapetex Sel, macro-lyukméretű nem-szőtt polipropilén geotextíliát. A Mapei Mapelastic Smart teljesíti az EN 1504- 2 szabvány PI, MC és IR elvek szerint a betonszerkezetek védelmére a bevonatokra (C) előírt alapvető követelményeket. A Mapei Mapelastic Smart megfelel az EN 14891 szabványnak. 

Anyagszükséglet 
– kb. 1,6 kg/m2 rétegvastagság mm-enként ecsettel vagy hengerrel felhordva; 
– kb. 2,2 kg/m2 rétegvastagság mm-enként szórással felhordva. 

Kiszerelés
30 kg-os (20 kg-os A komponens + 10 kg-os B komponens) egység