Kosár tartalma
A kosár üres.

Mapei Biblock epoxi párazáró szer - A+B komponens 5 kg

Mapei Biblock kétkomponensű vizes emulziós epoxi párazáró szer szilárdító és pormegkötő tulajdonságokkal. A feltüntetett ár az A+B komponensre vonatkozik.

36.703 Ft,-/A + B komponens
Cikkszám: 123105Állapot: Rendelhető
Árak utoljára módosítva:
60.000 A + B komponens / raklap
Mentés a kedvencek közé Kérdezni szeretnék a termékkel kapcsolatban Adatlap nyomtatása

Az A+B komponens csak együtt rendelhető!

A Mapei Biblock nedvszívó aljzatok alapozó felületkezelésére használható átlátszó epoxi impregnálószer ipari betonpadlók, repülőtéri kifutópályák csatornák, tartályok, stb. hatékony kezelésére. A Mapei Biblock felhordását a friss betonfelületekre általában a felületen összegyűlt víz elpárolgása után kell felhordani. Köszönhetően a nedvszívó aljzatokba történő behatoló tulajdonságának a Mapei Biblock pormegkötő képességekkel is rendelkezik, ezért az ipari padlók esetén a beton megfelelő megszilárdulása után kell felhordani.

A Mapei Biblock két előadagolt komponensként kerül forgalomba, amelyeket gondosan össze kell keverni a teljes egyneműségig.

Az így kapott keveréket legfeljebb 20%-nyi vízzel lehet hígítani. A Mapei Biblock könnyen felhordható a tiszta és szilárd, vízszintes vagy függőleges aljzatokra ecsettel, hengerrel vagy szórással. 

Anyagszükséglet 
kb. 100-150 g/m2 az aljzat nedvszívó képességétől és jellemzőitől függően. 

Kiszerelések 
5 kg-os (A+B) vödör

Ehhez a termékhez jelenleg nincsenek hozzáadva további képek.

Ehhez a termékhez jelenleg nincsenek hozzáadva letölthető dokumentumok.