Tisztelt Vásárlóink! A koronavírus járvány miatt, a kormányzati intézkedéseknek megfelelően üzleteink hézköznap 15:00 óráig tartanak nyitva. Megértésüket köszönjük.
2225 Üllő, Pesti út 209. +36 29 / 320-264

Mapei Dynastone Color barna

Mapei Dynastone Color barna, cementkötésű aljzatdekorációs csiszolt tégla és előregyártott elemekben padlóburkolatok díszítésére, valamint városképi megjelenésre.

Mapei Dynastone Color barna
Figyelem! Ez a termék már nem rendelhető.

A Mapei Dynastone Color dekorációs adalékanyag különösen alkalmas dekoratív célú felhasználásra a hagyományos és előregyártott építőipari területeken, valamint dekorációs építőipari megoldásokra. Cementkötésű akár szerves kötőanyagokkal keverve a Mapei Dynastone Color adalékanyag felhasználható aljzatok, védőburkoló panelek és előregyártott elemek elkészítésére.

Az Ultratop önterülő rendszerekhez adott Dynastone Color adalékanyag ideális olyan dekorációs padlók készítésére, mint a “Velencei Terrazzo”. A Mapei Dynastone Color-t az Ultratop-pal kb. 1:1 súlyarányban és a teljes keverék súlyára számított kb. 10% víz hozzáadásával kell összekeverni betonkeverőben.

A Mapei Dynastone Color válogatott szemcseméretének, színének és gömbölyded formáinak esztétikai hatását előhozó szárazcsiszolási folyamatot néhány nappal a keverék felhordása után lehet elvégezni. Emellett a lazán behintett Dynastone Color adalékanyagok díszítőelemként szolgálhatnak bel- és kültéren egyaránt, és felhasználhatók például virágtartók, gyalogos közlekedő felületek kialakítására.

A Mapei Dynastone Color adalékanyagok vörös, sárga, fehér, narancssárga, gesztenyebarna, zöld és kék színekben léteznek. 

Anyagszükséglet 
Ultratop-pal keverve: 10 kg/m2 rétegvastagság cm-enként. 

Kiszerelés
25 kg-os zsák