Tisztelt Vásárlóink! Az online bankkártyás fizetési lehetőség jelenleg nem üzemel, fejlesztés alatt áll. Megértésüket köszönjük.
Kosár tartalma
A kosár üres.

Mapei Mapefinish - A+B komponens 30 kg

Mapei Mapefinish kétkomponensű cementkötésű habarcs betonok felületképzéséhez. A feltüntetett ár az A+B komponensre vonatkozik.

21.298 Ft,-18.104 Ft,-/A + B komponens
Cikkszám: 136124Állapot: Rendelhető
Árak utoljára módosítva: 2020-05-18-14:51
50.000 A + B komponens / raklap
Mentés a kedvencek közé Kérdezni szeretnék a termékkel kapcsolatban Adatlap nyomtatása

Az A+B komponens csak együtt rendelhető!

A Mapei Mapefinish betonelemek kisebb felületi hibáinak simítására, és a betonjavítás után a felület simítására használható. A Mapefinish alkalmas ivóvízzel állandó érintkezésben lévő felületekre, ha felhordása után +40°C-os vízzel többször lemossák.

A Mapei Mapefinish két előreadagolt komponensét egymással a teljes egyneműségig keverje be víz és más összetevők hozzáadása nélkül. Az így kapott habarcs simítóval felhordható a tiszta, tömör és vízzel előzetesen mattnedvesített aljzatra.

A Mapei Mapefinish legfeljebb 2-3 mm rétegvastagságban hordható fel. A felületképzés a felhordás után néhány perc múlva simítóval vagy dörzssimítóval végezhető. A Mapei Mapefinish teljesíti az EN 1504-3 szabvány szerint az R2 osztályú nem szerkezeti habarcsokra előírt alapvető követelményeket, valamint az EN 1504-2 szabvány MC és IR elvek szerint a betonszerkezetek védelmére a bevonatokra (C) előírt alapvető követelményeket. 

Anyagszükséglet 
2 kg/m2 rétegvastagság mm-enként. 

Kiszerelés
30 kg

Ehhez a termékhez jelenleg nincsenek hozzáadva további képek.

Ehhez a termékhez jelenleg nincsenek hozzáadva letölthető dokumentumok.