×

Mapei Mapefinish kétkomponensű finom betonjavító habarcs - 30 kg

Mapei Mapefinish kétkomponensű cementkötésű habarcs betonok felületképzéséhez. A feltüntetett ár az A+B komponensre vonatkozik.

28 575 Ft,-24 289 Ft,-/A + B komponens
Cikkszám: 136124Állapot: Rendelhető
Árak utoljára módosítva: 2022-04-22-13:44
50 A + B komponens / raklap
Minimum rendelhető mennyiség: 1 A + B komponens
Mentés a kedvencek közé Kérdezni szeretnék a termékkel kapcsolatban Adatlap nyomtatása

Az A+B komponens csak együtt rendelhető!

A Mapei Mapefinish betonelemek kisebb felületi hibáinak simítására, és a betonjavítás után a felület simítására használható. A Mapefinish alkalmas ivóvízzel állandó érintkezésben lévő felületekre, ha felhordása után +40°C-os vízzel többször lemossák.

A Mapei Mapefinish két előreadagolt komponensét egymással a teljes egyneműségig keverje be víz és más összetevők hozzáadása nélkül. Az így kapott habarcs simítóval felhordható a tiszta, tömör és vízzel előzetesen mattnedvesített aljzatra.

A Mapei Mapefinish legfeljebb 2-3 mm rétegvastagságban hordható fel. A felületképzés a felhordás után néhány perc múlva simítóval vagy dörzssimítóval végezhető. A Mapei Mapefinish teljesíti az EN 1504-3 szabvány szerint az R2 osztályú nem szerkezeti habarcsokra előírt alapvető követelményeket, valamint az EN 1504-2 szabvány MC és IR elvek szerint a betonszerkezetek védelmére a bevonatokra (C) előírt alapvető követelményeket. 

Anyagszükséglet 
2 kg/m2 rétegvastagság mm-enként. 

Kiszerelés
30 kg