Mapei Planitop 560 mész és gipszbázisú fehér simítóanyag - 20 kg

Mapei Planitop 560 mész és gipszbázisú fehér simítóanyag nagyon sima felület kialakítására bel- és kültéri „friss” vagy „érlelt” cementkötésű vakolatokra és betonfelületekre 0-3 mm rétegvastagságig. A feltüntetett Mapei Planitop 560 ár bruttó ár.

Bruttó eladási ár: 7 010 Ft/zsák (5 520 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 222820Állapot: Rendelhető
A feltüntetett ár a gyártó telephelyén érvényes átadási ár.
Árak utoljára módosítva: 2023-09-22-13:44
Minimum rendelhető mennyiség: 1 zsák
Mentés a kedvencek közé Kérdezni szeretnék a termékkel kapcsolatban Adatlap nyomtatása

A Mapei Planitop 560 bel- vagy kültéri friss vagy érlelt mész-cement vagy előkevert habarcs vakolatok illetve mennyezetek sima felületképzésére használható festés vagy vékonyrétegű színezett bevonatok alkalmazása előtt. Ezenkívül használható még olyan helyiségekben is, ahol papírtapétát vagy vékony textiltapétát kívánnak ragasztani.

A Mapei Planitop 560 alkalmas egyenetlenségek simítására, durva vakolatok sima felületképzésére, illetve előfeszített födémelemek simítására is.

Különleges összetétele és finom textúrája miatt a kellő mennyiségű vízzel bekevert Planitop 560 simítóanyag nagy tapadószilárdságú, és fémsimítóval könnyen felhordható. A Planitop 560 egyetlen, 0 és 3 mm rétegvastagságok közötti rétegben hordható fel.

A Mapei Planitop 560 az EN 998-1 („Falszerkezeti habarcsok előírásai. 1. rész: Kültéri és beltéri vakolóhabarcsok”) szabvány GP Normál kültéri/beltéri vakolóhabarcs szerinti CS IV kategória. Színek fehér színben készítik. 

Anyagszükséglet 
1,1 kg/m2 rétegvastagság mm-enként. 

Kiszerelések 
20 kg-os zsákok

Ehhez a termékhez jelenleg nincsenek hozzáadva letölthető dokumentumok.