2225 Üllő, Pesti út 209. +36 29 / 320-264

Mapei Elastocolor Pittura betonfesték C-színcsoport

Mapei Elastocolor Pittura akrilgyanta alapú, elasztikus diszperziós festék beton és vakolt felületek védő és dekoratív festésére.

Mapei Elastocolor Pittura betonfesték C-színcsoport
72.136 Ft,- / 20 Kg

A Mapei Elastocolor Pittura betonok és cementkötésű vakolatok felületi védelmére használható a romboló hatású légköri tényezőkkel szemben. Megszáradva a Mapei Elastocolor Pittura nagyon rugalmas, vízhatlan, de páraáteresztő filmréteggé válik, ugyanakkor előnyös esztétikai megjelenést biztosít. Rugalmas tulajdonságai miatt az Elastocolor Pittura folytonos és ellenálló réteget képezve vízzáró teszi és védi a betont illetve vakolatot és áthidalja a hajszálrepedéseket. 

A Mapei Elastocolor Pittura ecsettel, hengerrel vagy szórással hordható fel 2 vagy 3 rétegben a védeni kívánt felületre, amely legyen tökéletesen tiszta és szilárd, és azokat előzetesen Elastocolor Primer-rel vagy Malech-hel alapozza. Az Elastocolor Pittura-t a ColorMap automata színkeverő rendszerrel előállítható széles színválasztékban készítik. 

A Mapei Elastocolor Pittura teljesíti az EN 1504- 2 szabvány PI, MC és IR elvek szerint a betonszerkezetek védelmére a bevonatokra (C) előírt alapvető követelményeket. 

Anyagszükséglet  
200-400 g/m2 rétegenként.  

Kiszerelés 
20 kg-os vödör