Kosár tartalma
A kosár üres.

Mapei Mapecoat BS1 - A+B komponens 20 kg

Mapei Mapecoat BS1 kétkomponensű, rugalmas, koptatásálló, epoxi-poliuretán gyanta bevonat a betonszerkezetek védelmére és vízszigetelésére. A feltüntetett ár az A+B komponensre vonatkozik.

62.713 Ft,-/A + B komponens
Cikkszám: 166820Állapot: Rendelhető
Árak utoljára módosítva:
Mentés a kedvencek közé Kérdezni szeretnék a termékkel kapcsolatban Adatlap nyomtatása

Az A+B komponens csak együtt rendelhető!

Bármilyen betonfelületen alkalmazható rugalmas, vízszigetelő és koptatásálló bevonat az agresszív hatású anyagok, mint a kloridok, olajok és hidrokarbonok, betonba történő behatolásának megakadályozására.

Különösen javasolt a hidak betonszegélyeinek védőbevonataként az útszóró sók ellen, valamint az ismételt fagyás/olvadással szembeni ellenállás növelésére. Használható vízzáró védőbevonatként is forgalomnak és nagy mechanikai feszültségnek is kitett beton híd-járdák és gyalogos-felüljárók, valamint bejárati feljárók, gépkocsi, parkolóházak és parkolók aljzataként.

Rugalmasságának köszönhetően a Mapei Mapecoat BS 1 -20°C-on 4 mm-ig terjedő szélességű repedéseket is át tud hidalni. Kikeményedése után a Mapecoat BS 1 betonra tökéletesen tapad, amennyiben azokat előzőleg Primer MF vagy Primer SN alapozóval kezelték. Ezen kívül jól ellenáll a külső behatásoknak és a vegyszereknek. 

Anyagszükséglet 
– Primer MF: kb. 0,3-0,4 kg/m2; vagy 
– Primer SN: kb. 0,4-0,6 kg/m2; 
– Mapecoat BS1: kb. 2,2 kg/m2 két réteg (2 mm vastag) termékre vonatkozóan; 
– Quarzo 0.5: kb. 6,5 kg/m2 a Mapecoat BS 1 behintésére és a keverékkészítésre. 

Kiszerelés
20 kg (A+B).

Ehhez a termékhez jelenleg nincsenek hozzáadva további képek.

Ehhez a termékhez jelenleg nincsenek hozzáadva letölthető dokumentumok.