2225 Üllő, Pesti út 209. +36 29 / 320-264

Mapei Mapegrout BM betonjavító habarcs A-komponens 25 kg

Mapei Mapegrout BM kétkomponensű, alacsony rugalmassági modulusú cementkötésű betonjavító habarcs.

Mapei Mapegrout BM betonjavító habarcs A-komponens 25 kg
12.225 Ft,- / 1 db

A Mapei Mapegrout BM enyhe teherfüggő alakváltozásnak, hőingadozási ciklusnak vagy különösen kedvezőtlen klimatikus feltételeknek kitett megrongálódott betonszerkezetek felületi javítására ajánlott. A Mapegrout BM alkalmas hídgerendák, pillérek, erkély homlokfelületek és előregyártott szerkezeti elemek javítására is. A Mapei Mapegrout BM nagyon jó vízzáró tulajdonságú, ezért alkalmas csatornák, medencék és általában vízügyi létesítmények javítására.

A Mapegrout BM alacsony rugalmassági modulusa miatt közepes szilárdságú betonok javítására ajánlott. A Mapegrout BM zsaluzat nélkül, függőleges felületekre vagy mennyezetre is bedolgozható vakolókanállal vagy vakológéppel, legfeljebb 35 mm vastagságban. Az aljzat legyen szilárd, tömör és megfelelően érdes.

A Mapei Mapegrout BM-et előzetesen vízzel mattnedvesített aljzatra dolgozza be. A Mapegrout BM javítóhabarcsot Mapecure SRA belső utókezelő szer hozzáadása nélkül is el lehet készíteni; ilyenkor a megszilárdulás nem optimális körülmények között megy végbe. A Mapegrout BM teljesíti az EN 1504-3 szabvány szerint az R4 osztályú szerkezeti habarcsokra előírt alapvető követelményeket. 

Anyagszükséglet 
kb. 21 kg/m2 rétegvastagság cm-enként. 

Kiszerelés
Vákumozott polietilén 25 kg-os zsák + 4,7 kg-os kanna