2225 Üllő, Pesti út 209. +36 29 / 320-264

Mapei Mapegrout SV Fiber betonjavító cementhabarcs

Mapei Mapegrout SV Fiber zsugorodás-kompenzált, -5°Cig használható, gyors kötésű és gyors száradású, a jobb duktilitás érdekében merev acélszálak hozzáadásával készülő folyós cementhabarcs betonjavításhoz.

Mapei Mapegrout SV Fiber betonjavító cementhabarcs
8.763 Ft,- / 25 Kg

A Mapei Mapegrout SV Fiber betonszerkezetek javítására használható, a zsaluzatba közepesen folyós állapotban beönthető termék. A jobb duktilitás érdekében

Mapegrout SV Fiber különösen kedvezően használható dinamikus terheléseknek kitett létesítmények, például közutak, autósztrádák, repülőtéri objektumok és ipari padlózatok javítására, amelyek javítás céljára csak rövid időre zárhatók le a forgalom elől.

A Mapei Mapegrout SV Fiber gyorsan megköt és megszilárdul, ezért –5°C hőmérsékletig használható. A nagyszilárdságú cement kötőanyagokból, válogatott adalékanyagokból és különleges adalékszerekből álló Mapegrout SV Fiber egy zsáknyi mennyiségét 13,5-14,5% vízzel és 2,5% Fibre R38 merev acélszállal keverje be. Az így kapott keveréket a megfelelően elkészített és tömített zsaluzatba töltse, és ügyeljen arra, hogy a levegő eltávozhasson, és ne képződjenek bezárt buborékok.

A Mapei Mapegrout SV Fiber-rel legfeljebb 5 cm vastagságú javításokat lehet készíteni. Nagyobb vastagsághoz megfelelő szemcseméretű adalékanyagot adjon a habarcshoz. A Fibre R38 termékkel adalékolt Mapegrout SV Fiber teljesíti az EN 1504-3 szabvány szerint az R4 osztályú szerkezeti habarcsokra előírt alapvető követelményeket. 

Anyagszükséglet 
kb. 20 kg/m2 rétegvastagság cm-enként. 

Kiszerelés
Mapegrout SV Fiber: vákuumozott polietilén 25 kg-os zsák
Fibre R38: 6 db. 2,5 kg-os zacskót tartalmazó doboz