2225 Üllő, Pesti út 209. +36 29 / 320-264

Mapei Mapewrap C Fiocco szénszál zsinór 10mm

Mapei Mapewrap C Fiocco szénszál zsinór MapeWrap 21-gyel (kétkomponensű szuperfolyós epoxigyantával) történő impregnálásra.

Mapei Mapewrap C Fiocco szénszál zsinór 10mm
73.901 Ft,- / 10 m

Árak utoljára módosítva: 2019-10-28 08:06

A Mapei MapeWrap C Fiocco nagy rugalmassági moduluszú egyirányú szénszál zsinórok teljes sorozata, amely kihorgonyzási pontok kialakítására használható vasbeton, tégla és tufa szerkezetek MapeWrap C szövetekkel és Carboplate használatával történő és javításához, megerősítéséhez és statikai teherbírásuk növeléséhez.

A Mapei MapeWrap C Fiocco-t az után kell a helyére illeszteni, hogy előzőleg a MapeWrap szövetek helyszíni impregnálására kifejlesztett MapeWrap 21 oldószermentes kétkomponensű szuperfolyós epoxigyantával impregnálták. A csomag tetején keresztül kihúzott MapeWrap C Fiocco zsinórt ollóval kell levágni a kívánt méretre.

Húzza hátra a Mapei MapeWrap C Fiocco gyantával nem impregnálandó részére a hálót, és a többi részt mártsa a MapeWrap 21-be. Impregnálás után vízhatlan gumikesztyűs kezével enyhe szorítással az ujjaival nyomja ki a zsinór megmártott feléből a felesleges gyantát. Görgesse vissza a hálót eredeti helyzetébe, és hintse be homokkal a MapeWrap C Fiocco gyantába mártott felét. E helyett a megmártott zsinórt homokágyban is meghempergetheti.

A fenti műveletek bármelyike alkalmazható, és mindegyik a jobban tapadó felületet biztosítására szolgál. Amikor a gyanta megkötött, távolítsa el a hálót a zsinór gyantával nem impregnált feléről, hogy a szénszálak könnyebben szétnyíljanak. 

Kiszerelés
1 db. 10 m hosszú tekercset tartalmazó dobozok. MapeWrap C Fiocco különféle átmérőkben készül (6, 8, 10 és 12 mm): 
– MapeWrap C Fiocco/6 10 m x  10 mm tekercs