2225 Üllő, Pesti út 209. +36 29 / 320-264

Mapei Sewament 10 betonszerkezet javító habarcs

Mapei Sewament 10 egykomponensű szálerősítésű cementkötésű habarcs szennyvízzel érintkező építmények és szennyvízcsatornák helyreállítására és javítására.

Mapei Sewament 10 betonszerkezet javító habarcs
7.176 Ft,- / 25 Kg

A Mapei Sewament 10 szennyvíztisztítók és városi szennyvízelvezetők helyszínen bedolgozott vagy előregyártott betonszerkezeteinek felületi helyreállítására használható. Különleges hidraulikus kötőanyagokból, osztályozott szemcseméretű adalékanyagokból, vízvisszatartó adalékszerekből és polimerekből áll, ellenáll a kénsav által kiváltott anaerob erjedés okozta vegyi agressziónak a lakossági és ipari csatornákban.

Kellő mennyiségű vízzel bekeverve a Mapei Sewament 10 kézzel vagy megfelelő berendezéssel szórva könnyen bedolgozható állékony (tixotróp) habarccsá válik.

A Mapei Sewament 10 rétegenként legfeljebb 20 mm vastagságban dolgozható be a megfelelően érdes aljzatra (legalább 5 mm felületi egyenetlenség). Nagyobb vastagságot több rétegben dolgozzon be. Ha a szükséges rétegvastagság meghaladja a 30 mm-t az aljzattól megfelelő távtartással erősítőhálót fektessen bele. A felületképzés szivacssimítóval vagy fémsimítóval végezhető.

A Mapei Sewament 10 kézi bedolgozását mindig Sewament 3 Primer egykomponensű cementkötésű tapadóhíd felhordása előzze meg. 

Anyagszükséglet 
kb. 18,5 kg/m2 rétegvastagság cm-enként. 

Kiszerelés
25 kg-os zsák