2225 Üllő, Pesti út 209. +36 29 / 320-264

Mapei Sewament 100 betonszerkezet javító habarcs

Mapei Sewament 100 kétkomponensű szálerősítésű saválló cementkötésű habarcs szennyvízzel érintkező építmények és szennyvízcsatornák helyreállítására és javítására.

Mapei Sewament 100 betonszerkezet javító habarcs
Figyelem! Ez a termék már nem rendelhető.

A Mapei Sewament 100 szennyvíztisztítók és városi szennyvízelvezetők helyszínen bedolgozott vagy előregyártott betonszerkezeteinek felületi helyreállítására használható. 

Különleges puccolán reakciójú hidraulikus kötőanyagokból, osztályozott szemcseméretű adalékanyagokból, vízvisszatartó adalékszerekből és polimerekből áll, ellenáll a kénsav által kiváltott anaerob erjedés okozta vegyi agressziónak a lakossági és ipari csatornákban.

Kellő mennyiségű vízzel bekeverve a Mapei Sewament 100 kézzel vagy megfelelő berendezéssel szórva könnyen bedolgozható állékony (tixotróp) habarccsá válik. 

A Mapei Sewament 100 rétegenként legfeljebb 35 mm vastagságban dolgozható be fel a megfelelően érdes aljzatra (legalább 5 mm felületi egyenetlenség). Nagyobb vastagságot több rétegben dolgozzon be. Ha a szükséges rétegvastagság meghaladja a 30 mm-t az aljzattól megfelelő távtartással erősítőhálót fektessen bele. A felületképzés szivacssimítóval vagy fémsimítóval végezhető.  

Anyagszükséglet 
kb. 21 kg/m2 rétegvastagság cm-enként. 

Kiszerelés
25 kg-os zsák