Tisztelt Vásárlóink! A koronavírus járvány miatt, a kormányzati intézkedéseknek megfelelően üzleteink hézköznap 15:00 óráig tartanak nyitva. Üllői telepünk április 1 és 13. között zárva tart. XVII. kerületi telepünk hétköznapokon 07:00-től 15:00-óráig tart nyitva, április 4-én szombaton, és április 11-én szombaton zárva tartunk. Megértésüket köszönjük.
2225 Üllő, Pesti út 209. +36 29 / 320-264

Mapei Sewament 40 cementkötésű javítóhabarcs

Mapei Sewament 40 gyorsan kötő és gyorsan száradó egykomponensű cementkötésű habarcs szennyvízzel érintkező építmények és szennyvízcsatornák helyreállítására és javítására.

Mapei Sewament 40 cementkötésű javítóhabarcs
Figyelem! Ez a termék már nem rendelhető.

A Mapei Sewament 40 szennyvíztisztítók és városi szennyvízelvezetők helyszínen bedolgozott vagy előregyártott betonszerkezeteinek felületi helyreállítására használható. Különleges hidraulikus kötőanyagokból, osztályozott szemcseméretű adalékanyagokból, vízvisszatartó adalékszerekből és polimerekből áll, ellenáll a kénsav által kiváltott anaerob erjedés okozta vegyi agressziónak a lakossági és ipari csatornákban. Kellő mennyiségű vízzel bekeverve a Mapei Sewament 40 gyorskötő és gyorsszáradású, kézzel vagy torkrétszóró-géppel könnyen bedolgozható állékony (tixotróp) habarccsá válik.

A Mapei Sewament 40 rétegenként legfeljebb 20 mm vastagságban dolgozható be a megfelelően érdes aljzatra (legalább 5 mm felületi egyenetlenség). Nagyobb vastagságot több rétegben dolgozzon be. Ha a szükséges rétegvastagság meghaladja a 30 mm-t az aljzattól megfelelő távtartással erősítőhálót fektessen bele.

A felületképzés szivacssimítóval vagy fémsimítóval végezhető. +10°C-on a Sewament 40-nel helyreállított felületek a bedolgozás után 8 óra múlva használatba vehetők. 

Anyagszükséglet 
kb. 18,7 kg/m2 rétegvastagság cm-enként. 

Kiszerelés
25 kg-os zsák