Tisztelt Vásárlóink! A koronavírus járvány miatt, a kormányzati intézkedéseknek megfelelően üzleteink hézköznap 15:00 óráig tartanak nyitva. Üllői telepünk április 1 és 13. között zárva tart. XVII. kerületi telepünk hétköznapokon 07:00-től 15:00-óráig tart nyitva, április 4-én szombaton, és április 11-én szombaton zárva tartunk. Megértésüket köszönjük.
2225 Üllő, Pesti út 209. +36 29 / 320-264

Mapei Poromap Rinzaffo Macchina sóálló habarcs

Mapei Poromap Rinzaffo Macchina előkevert, sóálló, vakológéppel bedolgozható habarcs a Mapei PoroMap Intonaco Macchina szárító és hőszigetelő vakolat alá.

Mapei Poromap Rinzaffo Macchina sóálló habarcs
Figyelem! Ez a termék már nem rendelhető.

A Mapei PoroMap Rinzaffo Macchina különleges puccolán reakciójú hidraulikus kötőanyagokból, természetes homokból és különleges adalékszerekből készült sóálló kelősítő alapvakolat a kő, tégla és tufafalazatok helyreállítására a Mapei PoroMap Intonaco Macchina-ból készített szárítóvakolat felhordása előtt.

A Mapei PoroMap Rinzaffo Macchina különleges jellemzői miatt megakadályozza az oldható sók, mint például a kloridok, makroporózus vakolatba átjutását, mivel azok a higroszkópos tulajdonságaik miatt a nem megfelelően szellőzött helyiségekben helyi nedvesedési jelenséget okozhatnak. A habarcsot betonkeverőben készítse el, és legalább 5 mm vastagságban hordja fel. 

Anyagszükséglet 
7,5-8 kg/m2 (5 mm rétegvastagságra). 

Kiszerelés 
25 kg-os zsák