2225 Üllő, Pesti út 209. +36 29 / 320-264

Mapei Mapecure S párazáró szer betonhoz és habarcshoz

Mapei Mapecure S oldószertartalmú filmréteget képző párazáró-szer habarcsokhoz és betonokhoz.

Mapei Mapecure S párazáró szer betonhoz és habarcshoz
97.841 Ft,- / 24 Kg

A Mapei Mapecure S a szélnek vagy napsütésnek kitett „friss” vakolatok, cementhabarcsok, betonok felületének oldószertartalmú párazáró kezelésre használható, azért, hogy megakadályozza a keverővíz gyors elpárolgását, és így a repedésképződés minimálisra csökkenjen. Használata különösen ipari padlóknál, kifutópályáknál, vízügyi létesítményeknél és autópályáknál javasolt.

A Mapei Mapecure S oldószer alapú műgyanta bázisú termék, amely a beton felszínén egyenletes vastagságú víz- és légzáró filmréteget képez. A termék megfelel a betonok védelmére használható filmbevonat-képző szerekre vonatkozó UNI 8657 és UNI 8658 szabványoknak.

Egyenletes, vékony rétegben hordja fel a habarcs vagy a beton felületére a Mapei Mapecure S-t hengerrel vagy kézi-permetezős szórással vagy sűrített levegővel. A zsaluzatba öntött betonokra a Mapecure S-t a kizsaluzás után azonnal hordja fel.

A Mapei Mapecure S felhasználásra kész állapotú, ezért oldószerrel hígítani soha nem szabad. Használat előtt alaposan keverje fel a terméket. 

Anyagszükséglet 
100-110 g/m2. 

Kiszerelés
24 kg-os kanna