Tisztelt Vásárlóink! A koronavírus járvány miatt, a kormányzati intézkedéseknek megfelelően üzleteink hézköznap 15:00 óráig tartanak nyitva. Üllői telepünk április 1 és 13. között zárva tart. XVII. kerületi telepünk hétköznapokon 07:00-től 15:00-óráig tart nyitva, április 4-én szombaton, és április 11-én szombaton zárva tartunk. Megértésüket köszönjük.
2225 Üllő, Pesti út 209. +36 29 / 320-264

Mapei Adesilex T ragasztó PVC cső hideghegesztéséhez

Mapei Adesilex T ragasztó PVC cső hideghegesztéséhez

Mapei Adesilex T ragasztó PVC cső hideghegesztéséhez
Figyelem! Ez a termék már nem rendelhető.

A ragasztó merev PVC elemek, például lefolyócső elemek, ereszcsatornák, szennyvízszifonok, karimák összeragasztása használható.
A Mapei Adesilex T a PVC csövek vegyi, monolitikus összeragasztására használható, folyamatos vízhatlanságot biztosító, felhasználásra kész,
átlátszó, színtelen, oldószeres ragasztó.

A ragasztandó felületek legyenek tökéletesen tiszták és szárazak, és szükség esetén
csiszolópapírral tüntesse el a kisebb felületi egyenetlenségeket, majd zsírtalanítson oldószerrel. A ragasztót könnyű kinyomni
a tubusból, illetve ecsettel felhordható közvetlenül a fémdobozából, és mindkét felületre egyenletesen hordja fel.

A két összeragasztásra szánt részt illessze egymáshoz, és kissé fordítsa egymásba a csöveket a tökéletes csatlakoztatáshoz, és hogy a ragasztó fedettsége egyenletes legyen. A kialakuló ragasztófilm rugalmas, tartós, és fagyos illetve meleg (+80°C) folyadékokkal is terhelhető.
Olvassa el a termékismertetőjét használata előtt.
Szín átlátszó.

Anyagszükséglet
függ a ragasztandó felület minőségétől.

Kiszerelés
160 g-os tubus